dilluns, 18 de novembre del 2013

Classificació després de la jornada 3



Màxima igualtat en la millor lliga del món de veterans, després de la tercera jornada del campionat. El Barça és l'únic equip que ha guanyat els tres partits disputats, però no l'únic equip invicte. Per aquest motiu, encapçala la classificació, amb nou punts.

El segueix l'equip debutant a la lliga A, el C.P. Malgrat, amb sis punts. Després trobem a l'H.C. Montbui, el C.H. Ripollet A i el C.P. Sant Celoni A, amb quatre punts. El Cuatro Vientos va sumar els seus primers tres punts, en aquesta jornada i surt de la zona de descens. El Noia va encaixar la seva segona derrota i continúa amb els tres punts de la primera jornada, aconseguits a Calafell. El Mollet H.C. només ha disputat un partit, per aquest motiu està amb tres punts a la classificació.

El C.P. Calafell, després de la seva primera victòria a la lliga A, queda en novena posició, empatat a punts amb el sisè. En la part baixa de la classificació, trobem tres equips amb un punt. Tret del C.P. Congrés que, encara, no ha jugat cap partit d'aquest campionat, es pot dir que tots els equips han puntuat ja en les tres primeres jornades. Aquesta dada demostra la igualtat que hi ha enguany a la LCV.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada