dissabte, 9 de novembre del 2013

Sopar de cracks a Sant Celoni



L'esperat sopar a Sant Celoni no va defraudar gens, al contrari! L'equip local és un dels que ofereix un dels millors sopars, més complerts i en un lloc exquisit de la LCV. Els companys de Sant Celoni tenien ganes de compartir taula amb nosaltres i comentar l'actualitat de la lliga. Nosaltres volíem sopar i degustar la carn a la brasa que ens esperava.


El restaurant Can Giró, de Campins, va ser el lloc escollit pels veterans del C.P. Sant Celoni. Per nosaltres, era el primer cop que hi anàvem, ja que l'any passat la seu del sopar va ser una altra. La veritat és que no hi va haver color...


L'Osodragón ens feia d'amfitrió i esperava amb delit que comencés el sopar. Aquí el teniu, dins el restaurant, posant-se bé per la foto!


Va ser un sopar amb molt d'amor, fins i tot el pa tenia la forma de cor. Aquesta és la de l'Epi, que està enamorat i li va fer una foto!


L'Óscar Sáez es l'ànima de l'equip de Sant Celoni. El porter de l'equip local lluïa la samarreta amb l'escut oficial del Sant Celoni i l'escut dels veterans, la calavera pirata.


En Jordi i l'Esteve s'ho van passar d'allò més bé degustant l'all-i-oli que hi havia damunt la taula, un dels millors que hem provat en la nostra singladura per la Lliga Catalana de Veterans.


El "Canyi" estava content pel seu primer golet. Però, a més, va estar ben acompanyat per la família i la cosina de la Fe. La Iona dormia mentre la resta sopàvem i no vam fer gaire enrenou per a no despertar-la.


L'Epi comentava en el whatsapp els plats que anaven arribant a la taula i enviant fotos del pa al seu amor.


Altres, enamorats d'altres coses, demostraven tenir un gust diferent, si més no!


Unes mongetes molt tendres eren l'avanç del què havia d'arribar a la taula...


Una magnífica graella de carn a la brasa, amb botifarra, carnsalada, costelles i pollastre. El Javi i el "Canyi" es van posar les botes, de nou!


Per acabar, un postre exquisit! Profiterols amb xocolata, gelat de turró amb xocolata i flam van ser els postres més demanats.


Algú assaboria els profiterols amb una cara de felicitat, digna de ser immortalitzada.


El Frede no va deixar ni rastre de la crema catalana i la Fe va disfrutar d'un magnífic sopar dels veterans, anunciant notícies importants i tocant campanes de...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada