dimecres, 24 d’abril del 2013

Sopar d'última hora!


El sopar amb els jugadors del Mollet HC no va ser dels més lluïts, tot i la bona entesa entre els jugadors dels dos equips. Ens vam oblidar d'avisar al nostre patrocinador que estava a la xina, però vam improvitzar un sopar al més pur estil La Gran Muralla que ens va permetre sortir del pas. Companys del Mollet, heu de tornar per a poder fer els honors com cal!


Al sopar, ens van acompanyar quatre jugadors del Mollet HC que van poder degustar les braves del Lyn, fetes per la Isabel. També van provar el pà amb tomàquet a la xinesa i el rollito de primavera i el Pollo Pekín.


El Pepe Busquets ho va passar millor a la pista que a la taula, però va compartir experiències viscudes en l'hoquei, en els diferents equips on ha estat. També es va parlar de Portugal, Malgrat,...


El porter del Mollet va ser dels més animats, treballa a prop de Calafell i vam tenir una conversa interessant amb ell. Tampoc entenia com podíem tenir només dos punts, com tothom el què passa per aquí...


Ni tant sols s'explicava com no podíem tenir alguns punts més, encara que fos de casualitat!


El "Miky" Roura ja pensava la crònica i què posaria en el seu blog. Esperem que sigui una crònica lluïda, al seu més pur estil. La inspiració sembla que li costava.


No hi havia gaire gana, tot i que el sopar improvitzat estava força bo.


La foto de grup costava de fer, no hi cabíem! Sort que l'objectiu i la fotògrafa van apuntar bé.


Esperem trobar-nos de nou, ben aviat, als amics del Mollet HC i compensar-los la improvització que vam tenir. Veterans som tots!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada