diumenge, 21 d’abril del 2013

Jornada 20 - 28 d'abril

Jornada 20 - 28 d'abril

dilluns 22
Vallès Calafell CP - Mollet HC
CF Cuatro Vientos - FC Barcelona
 dimarts 23
CH Palafrugell - HC Montbui
 dimecres 24
 Girona CH - UE Horta
dijous 25
Cerdanyola CH - CE Noia Freixenet
divendres 26
CP Vilafranca - CP Congrés
Descansa: CP Sant Celoni A Lab. Feltor


Després de la visita al Palau Blaugrana, el Vallès Calafell CP rep un altre dels equips potents del campionat de veterans, el Mollet HC. Tot i l'inici irregular de campionat dels vallesans, estan apretant fort per a entrar en la propera Final Four i no voldran perdre punts en una pista assequible per a ells. El Vallès Calafell CP mirarà de donar la sorpresa, plantant cara com ja va fer en el partit disputat a Mollet.

El Barça visita la pista del CF Cuatro Vientos, l'únic equip que ha estat capaç de vèncer als blaugranes en aquest campionat. L'equip de Blanes, in extremis, va derrotar els blaugranes en els darrers segons de partit i es van endur tres punts valuosos del Palau Blaugrana que els va donar moral per a protagonitzar una remuntada brillant en la classificació, fins a posar-se en segona posició.

L'HC Montbui visita la difícil i llunyana pista del CH Palafrugell. L'equip local no travessa el seu millor moment, però voldrà sumar punts per a sortir de la zona de perill. Els de Santa Margarida volen continuar amb opcions d'aconseguir colar-se en la Final Four i s'ho jugaran el tot pel tot.

El dimecres, a Girona, duel entre dos equips que es disputen el descens. El Girona CH rep l'UE Horta en un partit vital, especialment pels visitants. Els reis de l'empat, l'UE Horta, voldrà sumar els tres punts per a poder mantenir les opcions de permanència a la categoria.

El CE Noia Freixenet visitarà la complicada pista del Cerdanyola CH. Els locals, ja fora de perill, busquen donar la sorpresa i situar-se en les places de privilegi. Els visitants també volen entrar a la Final Four. Però veurem si Guillem Cabestany es desplaça a Cerdanyola per a jugar aquest partit important pels de Sant Sadurní.

Finalment, divendres, el CP Vilafranca rep el CP Congrés. El partit es presenta equilibrat i sense un favorit clar. Els dos conjunts són capaços del millor i del pitjor. Els de la capital de l'Alt Penedès voldran aprofitar el factor camp, però recorden molt bé el partit de la primera volta, on van relliscar força en la humida pista del Congrés!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada