dimarts, 9 d’abril del 2013

"Xinu" 4 - Pilotes al pal 1


 Vallès Calafell CP 1 - HC Montbui 4

La visita del Montbui al Pavelló Joan Ortoll ha suposat una nova derrota pel Vallès Calafell CP. Els dos equips es coneixen prou bé i han près moltes precaucions defensives. Hi ha hagut molt de respecte pel rival, però els dos equips més golejats del campionat han donat espectacle i molt de joc ofensiu, tot i acabar amb un marcador amb pocs gols. Els pals, els porters dels dos equips i el "Xinu" han estat els protagonistes del partit. Aquí teniu la crònica del conjunt visitant.


El Vallès Calafell CP ha recuperat la samarreta taronja, el talismà de l'any passat. Tot i això, no ha aconseguit res positiu, però les sensacions han estat diferents. Amb menys pressió, els locals han fet un bon partit, sobretot en defensa. En atac, novament, els pals i el porter han impedit un resultat més favorable pels interessos locals.


Als cinc minuts, l'àrbitre, senyor López, ha xiulat un penal en contra al Vallès Calafell CP. El "Xinu" ha estat l'encarregat de llençar-lo i l'ha aturat el porter local, David Totosaus, en una brillant actuació. Però, el rebuig l'ha arreplegat, novament, el "Xinu" i l'ha clavat a l'escaire. El 0-1 suposava una gerra d'aigua freda, de nou, a un equip local que tenia esperances en començar guanyant el partit.


El públic ha gaudit d'allò més, el "Cachi" ha estat un dels animadors de la nit. També ha gravat part del partit i ha fet algunes fotografies que il·lustren a crònica. Hi havia força públic a la banqueta i alguns a la graderia. No ha faltat a la cita Ivan Boekestein, un dels seguidors més fidels dels veterans.


El Vallès Calafell CP no ha perdut la cara al partit, en cap moment. Tant és així que, Miguel Àngel Perín ha disposat d'un penal per a fer l'empat. El porter Mir ha aturat el xut de cullera del jugador local i ho ha impedit. No obstant, el Vallès Calafell CP ha disposat de dos xuts clars al pal per a poder marcar i, una altra vegada, la mala sort ha fet acte de presència.


El partit ha anat molt ajustat en tot moment, l'HC Montbui ha disposat d'algunes clares ocasions que ha aturat molt bé el porter local, David Totosaus, el millor del partit. En l'altra àrea, el porter Mir també ha tingut una brillant actuació, impedint els gols locals en ocasions més clares. La defensa en zona del Vallès Calafell CP se li ha travessat al Montbui, que no sabia com trencar-la. Però, el "Xinu" ha marcat el 0-2 en una arrossegada imparable, a l'escaire.


En el segon temps, l'HC Montbui ha disposat d'un nou llençament de penal que ha aturat brillantment el porter local, David Totosaus. El "Xinu" no ha pogut marcar en aquesta ocasió, però ho ha tornat a fer uns minuts més tard, en un nou xut fort i col·locat que el porter local no ha vist. El 0-3 sentenciava el partit. Tot i això, el Vallès Calafell CP no s'ha enfonsat, conscient de la igualtat que hi ha entre els dos equips, i ha aconseguit el 1-3.


L'HC Montbui ha estat a punt, novament, de tornar a encaixar un gol en nombroses ocasions. Tres d'elles han acabat al pal de la porteria de l'equip de l'Anoia. La mala sort tornava a ser el pitjor enemic de l'equip local. Els jugadors del Montbui han vist perillar el resultat, ja que el Vallès Calafell CP s'ha bolcat sobre la seva porteria i tenia ocasions per a retallar distàncies. Però, ha estat el "Xinu", per quarta vegada, el que ha tornat a marcar, a manca de cinc minuts pel final. El 1-4 ha fet baixar el ritme del partit i els minuts finals han estat un tant extranys, amb nombrosos penals clars en les dues àrees que l'àrbitre no ha xiulat. Tot i això, cal dir que el joc ha estat molt net i els equips no han arribat a les cinc faltes d'equip.


En acabar, en honor al jugador més decisiu del partit, hem anat a sopar al "Xinu" els dos equips junts. L'HC Montbui no havia provat, encara, les delícies del Lin i ho han pogut fer en un sopar agradable entre dos equips que són molt amics.


La taula era massa llarga i no sortia tothom a la foto, aixì que l'han hagut de fer per trams. Els jugadors ens hem barrejat i hem passat una bona estona recordant el partit, anècdotes de torneigs i altres partits que hem jugat arreu.


No tothom s'ha quedat a sopar, alguns han passat directament als "hielos". Però, el sopar també ha servit per a parlar lleugerament del proper viatge a Portugal, per disputar el torneig de Coimbra.


El Lin ha hagut de fer una foto de lluny per a que sortís tothom, tot i així no ho ha aconseguit. Potser, un altre dia posarà la taula d'una altra manera. Tot i això, el sopar ha estat deliciós i ha servit per a que els de Santa Margarida de Montbui provessin la cuina catalano-xinesa del restaurant La Gran Muralla, un dels nostres patrocinadors.


Uns "pebrots" vermells, segons el Parera, han fet posar vermell a més d'un. La resta del sopar, pà amb tomàquet, unes braves, vedella amb bolets, pà xinès, arròs xinès, "rollito" de primavera,...


I, per acabar, l'HC Montbui ha deixat sols als "troneres" locals que han aprofitat per a fer uns "hielos", fer petar la xerrada, donar ànims als companys lesionats i que no poden jugar, parlar del torneig de Portugal, del torneig de Cubelles i del torneig de Malgrat. Però, sobretot, l'esperada visita al Palau Blaugrana de la setmana que ve!

2 comentaris: