dissabte, 6 d’abril del 2013

Resultats de la jornada 17

Jornada 17 - 7 d'abril


dimecres 3
4   UE Horta - Vallès Calafell CP   4
8   Girona CH - CH Palafrugell   6
dijous 4
5   HC Montbui - CP Vilafranca   4
divendres 5
5   FC Barcelona - Cerdanyola CH   1
8   Mollet HC - CE Noia Freixenet   1
5   CP Sant Celoni A Lab. Feltor - CF Cuatro Vientos   5
Descansa: CP Congrés

En la dissetena jornada de la lliga A de veterans, el Vallès Calafell CP va sumar el segon punt, a la pista de l'UE Horta. Un punt que no satisfà les aspiracions calafellenques, però que permet dir que l'UE Horta no ha pogut vèncer en cap dels dos partits el Vallès Calafell CP, en la lliga A.

El Girona CH, en l'altre partit important per a decidir les places de descens, va vèncer al Palafrugell, per 8-6. Els gironins van fer servir el factor pista i es van endur els tres punts, importants per a superar el CH Palafrugell en la classificació.

L'HC Montbui va derrotar el CP Vilafranca en el darrer minut del partit, en un enfrontament molt igualat entre dos equips que es coneixen molt bé. Al final, després d'anar per darrera tot el partit, els locals es van endur una treballada victòria tot i no fer un dels seus millors partits.

El Barça es va imposar al Cerdanyola CH per 5-1 en un partit un xic fred i poc competitiu. Els locals van ser molt superiors, però el joc va ser interromput en algunes ocasions durant força estona i això va impedir que ambdós equips agafessin un ritme competitiu normal.

El Mollet HC va aconseguir una important victòria davant el CE Noia Freixenet, un rival directe en la lluita per les posicions que donen accés a la Final Four d'enguany. D'altra banda, el CF Cuatro Vientos empatava amb el seu perseguidor, el CP Sant Celoni A. Aquest empat deixa els dos equips ocupant el segon i el tercer lloc de la classificació.

Lliga B

dimarts 2
6   CH Valldoreix - CP Sant Celoni B Lab. Feltor   2
divendres 5
8   CH Ripollet A - HC Esplugues   1
5   CP Vilanova - CT Barcino   2
8   CP Cubelles - CH Ripollet B   2
dilluns 8
6   CP Malgrat - G.E.i E.G.   4
Descansen: UE La Garriga i CE La Salle Bonanova

La jornada 17 a la lliga B de veterans va enfrontar equips de la part alta de la classificació amb equips de la part baixa, aquest fet va donar peu a resultats amplis entre ells. El CH Valldoreix va demostrar la seva superioritat derrotant el CP Sant Celoni B, per 6-2, a Sant Cugat. El CH Ripollet A també va ser molt superior a l'HC Esplugues, marcant vuit gols a un dels equips que té la porteria més ben coberta de la competició. El CP Cubelles també va derrotar, per 8-2, al CH Ripollet B. D'aquesta manera, acaba amb èxit el seu Tourmalet particular.

En el partit destacat de la jornada, el CP Vilanova rebia, a les Casernes, el CT Barcino. Els vilanovins es van endur la victòria per un 5-2 que demostra la superioritat local en aquest partit. Cal dir que el Vilanova ja va derrotar el CT Barcino a domicili, però la Federació li va retirar els punts per alineació indeguda, donant-los al CT Barcino. Amb aquest resultat, els vilanovins es situen en posicions per a lluitar per l'ascens.

El dilluns 8 d'abril es va disputar un interesant duel entre el CP Malgrat i el GEiEG que va acabar amb victòria ajustada dels locals per 6-4. L'ofici dels gironins va comprometre el joc del líder de la categoria, el CP Malgrat. Tot i això, els locals van poder sumar una nova victòria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada