dimecres, 17 d’abril del 2013

Jornada 19 - 21 d'abril

Jornada 19 - 21 d'abril

dimecres 17
UE Horta - CH Palafrugell
dijous 18
FC Barcelona - Vallès Calafell CP
CP Congrés - Cerdanyola CH
divendres 19
HC Montbui - CF Cuatro Vientos
Mollet HC - CP Vilafranca
CP Sant Celoni A Lab. Feltor - Girona CH
Descansa: CE Noia Freixenet


El Vallès Calafell CP visita, aquesta setmana, el Palau Blaugrana. No hi ha cap opció de victòria, el conjunt del Barça és molt superior en tot. No obstant, el coratge, la lluita, la millora progressiva que té l'equip calafellenc li permetrà sortir del Palau amb un resultat millor que el de la primera volta, si juga amb un major ordre defensiu i és conscient de les seves limitacions.

El Palafrugell visita la pista de l'UE Horta, un dels rivals directes per a eludir el descens. Els dos conjunts voldran sumar els tres punts per a mirar de sortir de les posicions on es troben i poder salvar la categoria. El Palafrugell, l'any passat, va disputar la Final Four. Aquest any, en canvi, està lluitant per a no baixar, això demostra el nivell i la igualtat del campionat de veterans d'enguany.

El CP Congrés reb el Cerdanyola CH en un partit en el que els dos equips volen guanyar per a tenir opcions de disputar la Final Four. No ens atrevim a fer cap pronòstic, però el factor pista pot ser important.

Finalment, el divendres hi ha la meitat dels partits de la jornada. El més interessant pot ser el que disputin el Cuatro Vientos i l'HC Montbui. Els de Santa Margarida juguen a casa i poden donar la sorpresa davant el potent equip de Blanes, liderat per Joan Ayats. També, el divendres, el CP Vilafranca visita el pavelló del Mollet HC. El conjunt de l'Alt Penedès voldrà aprofitar la irregular temporada dels vallesans i treure quelcom positiu del seu desplaçament. Per acabar, el CP Sant Celoni A reb el Girona CH en un partit amb clar color local. No obstant, farà bé el Sant Celoni d'assegurar la victòria si vol ocupar un lloc a la Final Four.

2 comentaris:

  1. A disfrutar de la vostra visita al Palau !!!!! Anims i sort !!!!! (res es impossible fins que l'arbitre pita el final del partit)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies David! Sort davant el Vilanova... ja m'agradaria venir a veure el partit, però no podré. Una abraçada!

      Elimina