diumenge, 7 d’abril del 2013

Jornada 18 - 14 d'abril

Jornada 18 - 14 d'abril

dilluns 8
Vallès Calafell CP - HC Montbui
CF Cuatro Vientos - UE Horta
dimarts 9
 CH Palafrugell - CP Sant Celoni A Lab. Feltor
 dimecres 10
 CE Noia Freixenet - CP Congrés
dijous 11
Cerdanyola CH - Mollet HC
divendres 12
CP Vilafranca - FC Barcelona
Descansa: Girona CH


La divuitena jornada del campionat comença amb el duel entre els dos debutants del campionat d'enguany. Els dos equips han tingut trajectòries ben diferents i amb sort diversa. L'objectiu de la permanència ja l'ha assolit l'HC Montbui, no així el Vallès Calafell CP. Per això, serà un partit més important pels locals que per als visitants, esperem aconseguir els tres punts!

L'Horta visita la pista del CF Cuatro Vientos. El conjunt de Blanes surt com a clar favorit, però l'Horta és un equip del què no et pots fiar. A la mínima, aprofiten l'ocasió per a puntuar. D'altra banda, el Palafrugell reb un conjunt en ratxa, el CP Sant Celoni A. Els visitants són favorits per a endur-se els tres punts, però el pavelló de Palafrugell és un dels complicats de la lliga A.

El CE Noia Freixenet reb el CP Congrés, ambdós equips lluitant per entrar a la Final Four. Serà un partit bonic i interessant de veure, on els dos equips voldran endur-se els tres punts per a seguir sumant. També, el Mollet HC visitarà la pista del Cerdanyola CH, en el derbi vallesà. Sorprenentment, els de Cerdanyola estan per damunt del seu veí, en la classificació. Els jugadors de Mollet estan fent una temporada irregular i tenen molt complicat l'accés a la Final Four.

Finalment, el Barça visita el pavelló del CP Vilafranca. Els blaugranes són els favorits per a aconseguir la victòria, però els vilafranquins ja van plantar cara al Palau Blaugrana i voldran apretar a la seva pista. Veurem si són capaços de donar la sorpresa!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada