dimarts, 25 de setembre del 2012

Sopar ressacós i amb agraïment



El sopar de dilluns, després de l'entrenament, va ser a casa d'un dels nostres patrocinadors per Holanda, el Restaurant La Gran Muralla de Calafell Platja. El Lin i el "capi" mostren el trofeig assolit a l'EVRICUP. Sense la col·laboració del Lin i la seva implicació, la nostra aventura holandesa no hauria estat possible.


Ningú va voler faltar a la tradicional fotografia de grup del sopar, hi havia moltes anècdotes del viatge a Holanda que s'havien d'explicar i algunes preguntes que els que no van venir havien de fer...


Aquí teniu la placa de record de la nostra participació a l'EVRICUP 2012 de Valkenswaard, un magnífic obsequi de la primera participació internacional dels veterans del C.P. Calafell.


El sopar va tenir moments romàntics... amb poca llum!


Aquest cop no hi van haver acudits, no hi va haver temps! Es feia tard i calia explicar moltes coses curioses del viatge als nostres companys. La poli vigilava!


El Javi Mudarra i el Miguel Ángel Perín van fer broma durant tot el sopar, sent molt actius i participatius en les converses.


El Rivi atent a les explicacions, gastava bromes amb trucades al mòvil i envint whatsapps!


I va aparèixer el cuiner... el nostre amfitrió i amic Lin, amb el barret blanc de rigor, va fer-nos una nova demostració de la seva cuina.


El "crack" veterà del carrer Mallorca, on té el restaurant, va posar-se bé per sortir a la foto.


El sopar va ser boníssim... amb molt contingut i varietat.


El Lin assegurava i presumia de ser el millor i rebia les felicitacions dels veterans del Vallès Calafell C.P.


Aquí veieu els dos últims plats del menú... no va quedar res!


El Frede tenia gana i, després, va mostrar la seva típica cara de son. No hi pot fer res, però va estar ben despert per l'hora final...


...la dels "hielos" típics i habituals en els sopars dels veterans!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada