dissabte, 1 de setembre del 2012

Aixequem la persiana, de nou!


Tornem amb més força, després d'un mes de vacances, per començar a fer boca i preparar la propera temporada 2012/13. Ho fem amb el vídeo de les millors fotografies de la passada edició de la lliga B de veterans, les que ens va fer el Jordi Montserrat, el crack del flickr. Durant el mes d'agost, tot i no fer cap publicació nova, hem tingut una mitjana de quaranta-tres visites diàries.

El nostre blog també s'ha renovat. Hem ampliat la columna de l'esquerra i l'hem dedicat monogràficament a tot allò que és relatiu al nostre blog i als de la resta dels equips que en tenen, també podeu trobar les seves pàgines de Facebook per poder seguir millor l'actualitat de tots ells i les webs oficials del CP Calafell, la Federació Catalana i Espanyola de Patinatge i l'EVRICUP. Hem introduit la recerca per mesos i per paraules clau, això facilitarà que pogueu cercar els temes que més us interessin, amb major facilitat.

La columna dreta del blog està dedicada exclusivament al seguiment de l'equip i a la història del Club Patí Calafell. També s'ha renovat força i podeu veure tots els resultats, classificacions, sopars, articles de premsa i els millors resums dels partits que hem publicat, fins ara, al blog. També destaquem l'enllaç directe al nostre Facebook. Tot això, en definitiva, permetrà que pogueu fer un millor seguiment de les nostres aventures a la lliga de veterans.

Aquest any, disputarem la lliga A de veterans, després de l'ascens assolit, i segur que el nostre company, en Jordi Montserrat, podrà fer fotografies d'igual o millor qualitat que aquestes. Hi hauran millors equips i millors jugadors. Però esperem també trobar l'ambient que vam gaudir la temporada anterior entre els diversos companys veterans de la lliga B. Aquest serà el nostre principal objectiu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada