dimarts, 18 de setembre del 2012

El sopar i l'entrega de premis


L'EVRICUP va concloure amb un sopar de gala on es van repartir els trofeigs als campions i els premis a tots els equips participants. Tot es va fer en una carpa engalanada per l'ocasió, al costat mateix del pavelló. Els homenatges van ser múltiples i deiversos.


El sopar va ser de luxe, amb tota mena de guisats i aliments cuinats per l'ocasió, l'EVRICUP 2012 s'ho valia. Segurament ha estat l'edició amb més nivell d'hoquei que s'ha disputat fins ara. Els equips venien amb alguns jugadors en actiu i es va acordar que, en properes edicions, es seguiria permetent això per tal de "promocionar l'hoquei".


Els equips van quedar encantats amb el buffet que l'organització i el club local havien organitzat. No hi faltava cap detall, tot digne d'una gran gala i d'un torneig que ja compleix divuit edicions.


Aquest era l'aspecte de la carpa, amb l'escenari i les taules dels diversos equips.


I aquest l'aspecte del menjar...


Plats freds....


Amanides de pasta de tota mena...


Ous...


Pinxos de carn caramelitzats...


I plats calents, amb els cambrers que servien els suculents àpats.


Els italians del Carbònia i els calafellencs van ser els animadors de la festa amb els seus càntics. Tothom disfrutava de l'ambient que es va crear de companyerisme, fairplay i amistat. En definitiva, l'autèntic esperit veterà de l'EVRICUP va aparèixer al sopar.


Els trofeigs són pels campions (que se'l queden en propietat a l'assolir tres títols de campió), però també hi van haver obsequis i premis per la resta de participants vinguts de tota Europa.


Alguna d'aquestes copes va venir cap a Catalunya, però no a Calafell. Esperem que algun dia això succeeixi!


Però el moment històric de la nit va ser quan el nostre capità recollia el premi al tretzè classificat. No és important la posició, sinó el fet de debutar en una competició internacional que va resultar ser tota una experiència positiva pels nostres jugadors. Ara toca esperar la propera edició!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada