diumenge, 23 de setembre del 2012

Notícies de la lliga de veterans!


La Federació Catalana de Patinatge ja ha publicat la circular nª1/2012-2013 on manifesta la normativa que regirà la XXXVIII Lliga Catalana de Veterans per la propera temporada. Com ja va ocòrrer l'any passat, només hi podran participar jugadors que no estiguin en actiu i tinguin més de 30 anys d'edat, a excepció d'un porter per equip que pot tenir 28 o 29 anys. Esperem que sigui la Federació la primera en fer cumplir això i no faci fitxes a jugadors que no tinguin l'edat preceptiva!

Els equips han d'estar inscrits abans del 30 de setembre i el calendari es publicarà el dia 3 d'octubre. La lliga, però, començarà la setmana del 28 d'octubre. És a dir, els primers partits es disputaran, de dilluns a divendres, entre el 22 i el 26 d'octubre. No es podran fer ajornaments el mateix dia de partit i els canvis de data s'hauran de comunicar amb dos dies d'antelació per mail. Els partits que, acabada la primera volta, no s'hagin disputat es donaran per perduts a l'equip que hagi forçat l'ajornament.

També canvia el secretari tècnic de la lliga que deixa de ser Ivan Gonzàlez i passa a ser la senyora Maribel. Esperem que hi hagi bona harmonia entre ella i els equips!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada