dimecres, 12 de setembre de 2012

El viatge cap a Holanda!


Cap a Holanda falta gent! Aquí teniu els jugadors del C.P. Calafell, estrenant polos, a l'aeroport del Prat apunt d'embarcar cap a Amsterdam. Són les set del matí del dia 11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya. L'equip de veterans que ha viatjat a Holanda està format per Javi Luna, Jordi Cañellas, Ramon Ferré, Frederic Sevé, Josep Rion, Miguel Ángel Perín (a dalt), David Tutusaus, Joan Tutusaus i José Antonio Espinosa.


Mireu quina cara de son teníem alguns que no havíem ni dormit, encara! El polo nou va causar sensació i a l'aeroport érem l'atracció, semblàvem un equip professional, cosa sèria, vaja!


Aquest és el nostre avió, de la companyia holandesa Transavia. La veritat és que vam tenir molt bon viatge.


El David, la Nanda i el Ramon compartien fila a l'avió, pocs més van poder dir el mateix. A la tornada anirem més juntets!


L'Epi content i emocionat amb el viatge, s'ho va passar d'allò més bé. Va menjar pernil del bo!


Des de l'avió, es veia la costa catalana. Adéu Catalunya! Marxem a Holanda...


Aquest és el nostre avió, rumb a Holanda. Els monitors de l'avió ens deien, en tot moment, per on sobrevolàvem. També sabíem que la temperatura a l'exterior era de -60ºC, com per sortir a prendre la fresca!


Dins l'avió, feia sol. Els veterans del C.P. Calafell vam ser l'atracció de l'avió!


En arribar, a buscar els cotxes per anar cap al càmping de Bèlgica. Aquí teniu tota l'expedició esperant, cansats pel viatge.


Carregats de maletes i bosses, nens i cotxets, carros i jaquetes,...


El "capi" triava entre dos models de cotxe per anar cap al càmping. La resta de mortals anàvem en un Astra, un CRV, un Clio i un Corsa. Cap al càmping!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada