dimecres, 12 de setembre del 2012

Debut, nervis i un partit molt físic!

I arriba l'hora de la veritat, els veterans del C.P. Calafell debuten a l'EVRICUP, amb nervis i certa tensió. Sens dubte, un moment històric per nosaltres i el club. El Perín, amb la càmara, fent les funcions de delegat-entrenador, massa jove per jugar! El Frede, el Ramon, el "Canyi", el "capi", el Javi, el "Tutus", l'"Epi" i el Rion.

El rival, el Walsum alemany, un rival dur i molt físic, que ens va posar dificultats i ens va guanyar per la seva millor forma física i experiència en la competició, per 4-1.

L'equip, a punt per debutar, amb l'equipació de gala. El Ramon al mig de la pista, va sortir en el cinc inicial, format per David Tutusaus, Frederic Sevé, Joan Tutusaus, "Epi" i Ramon.

El "Tutus" va ser el millor home del partit, les seves aturades van ajudar a l'equip a mantenir-se en el partit i a tenir opcions fins el final.

L'equip va fer una bona primera part, tancat en quadre i fent un partit seriós en defensa. En atac, faltava un pèl d'agressivitat i alegria.

El Walsum rodava per fora i ho intentava amb xuts de lluny i sortint per darrera la porteria. Es van avançar en el marcador als deu minuts. Però Josep Rion, només sortir a la pista, empatava a un gol, en un fort xut per l'escaire.

En la segona part, els alemanys continuaven amb la defensa en zona pressionant els jugadors calafellencs. L'àrbitre permetia un joc dur i no pitava faltes.

La defensa alemanya i la major alçada dels jugadors feien difícil que el Calafell fes el seu joc habitual. Els alemanys s'avançaven en un contracop, 2-1 i, poc després, feien el 3-1 d'un xut de fora de l'àrea que el porter calafellenc no va veure.

L'agressivitat alemanya va provocar l'expulsió per blava directa d'un jugador del Walsum. Javi Luna va disposar de la falta directa oportuna per escurçar distàncies.

La bola va anar a l'escaire esquerra del porter, però el pal la va rebutjar i no va ser possible la remuntada.

Poc després, ja amb quatre jugadors en pista, l'equip alemany aconseguia el quart gol, ja amb un Calafell llençat a l'atac i amb una defensa a l'home a tota la pista.

Els alemanys van celebrar la victòria prop de la seva porteria, mentre els jugadors calafellencs es quedaven amb la sensació d'haver pogut fer més en el partit.

Al final, esportivitat per part de tots i a esperar una nova ocasió.

Els alemanys, contents amb la victòria, ho van celebrar com si fos una final.