dissabte, 29 de setembre del 2012

NOVETATS EN ELS VETERANS DEL BARÇA 2012-13

MARCELO URIBE, LLUÍS COLL I ÒSCAR GONZÀLEZ SÓN ELS NOUS REFORÇOS
Publicat a AKOPS D'STICK
Al igual que els equips de totes les categories, els clubs de la Lliga Catalana de Veterans van perfilant les seves plantilles de cara a la temporada 2012-13 que en breu donarà el tret de sortida. El FC Barcelona ha donat a conèixer mitjançant el seu canal de Twitter les que seran les seves noves incorporacions.
Marcelo Uribe en una imatge d'arxiu
Òscar Gonzàlez, actualment entrenador del equip infantil del FC Barcelona, Lluís Coll, que prové dels veterans del HC Sentmenat, i Marcelo Chirola Uribe, que fa dues temporades es va retirar de l’alta competició a les files del CP Tordera, seran les novetats del vigent campió de cara a revalidar el títol per quarta temporada consecutiva. Aquests jugadors ja van estar a prova amb l’equip a finals de la temporada passada amb motiu del Torneig Internacional de Palafrugell.
Per una altra banda, el club també ha anunciat la renovació de Joan Torner, lesionat des de finals de la temporada passada, però al que s’espera molt aviat a les convocatòries, i les baixes de Pepe Serrano i Hèctor Venteo. 
L’equip no ha volgut fer públiques les xifres dels nous fitxatges ni quines seran les seves clausures de rescissió, al igual que, per motius de les reformes a la sala de premsa del Palau Blaugrana i la sala Paris, s’ha decidit no fer cap presentació oficial a la premsa.
Durant aquest estiu s’han barallat molts rumors sobre les possibles incorporacions del equip de veterans del Barça, com la pujada de la perla del “filial” Beto Borregán –que finalment ha decidit prendre’s un temps de descans abans de tornar a l’hoquei- , José Luis Negro Páez –que jugarà aquesta temporada a Alemanya-, i el porter Juanra De Moya –que està buscant equip per jugar a la Old League-. Però l’equip, llevat d’alguna novetat de darrera hora, amb la incorporació de Coll, González i Uribe dona per tancada la plantilla per la temporada 2012-13, que quedarà formada de la següent manera:
Jordi Tino Martínez, porter
Lluís Segarra
Toni Rovira
Miquel Plaza
Joan Torner
Josep Enric Torner
Gaby Cairo
Xavi Segarra
Lluís Coll
Òscar Gonzàlez
Marcelo Chirola Uribe
Els veterans del Barça en un partit de la passada temporada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada