diumenge, 1 d’abril del 2012

Calendari de l'EVRICUP


Ja sabem el calendari i els grups en el que han quedat enquadrats els equips que participaran a l'EVRICUP, el Campionat d'Europa de Veterans, el proper mes de setembre a Valkenswaard, Holanda. A la categoria de veterans +35 (majors de 35 anys d'edat), hi ha quatre grups:


I a la categoria de veterans +50 (majors de 50 anys d'edat), hi ha dos grups:


Les normes de joc dels partits són les següents:

- Cada equip estarà a punt per jugar, cinc minuts abans de cada partit.
- Es disputaran dues parts de 20 minuts.
- El descans serà de cinc minuts i els jugadors de cada equip hauran de restar a la pista.

El calendari de partits i l'ordre de joc s'ha dividit en diferents jornades, que es disputen entre el dia 11 i el 15 de setembre:

Dimarts, 11 de setembre

Dimecres, 12 de setembre

Dijous, 13 de setembre

Divendres, 14 de setembre

Dissabte, 15 de setembre

Com es veu, cada equip disputarà fins a sis partits. La final del campionat serà el dissabte dia 15 de setembre. El dimcres, dia 12 de setembre, de les 11:00 hores a les 13:00 hores, hi haurà la reunió de delegats dels equips. El dijous, en dos torns, hi haurà un "Culture moment", segurament una visita turística per la ciutat.

Finalment, a les 19:30 hores del dissabte, dia 15, hi haurà un sopar, amb la cerimònia d'entrega de premis als equips, a les 22:00 hores. Ho celebrarem tots plegats a la "Party in the canteen".

Veterans som tots!

2 comentaris:

  1. Ja veureu que es una magnífica experiència. Us ho diu UN que porta unes quantes Evricup's. Ens veiem allà (primer a Calafell per Sant Jordi)

    ResponElimina
  2. Estic segur que sí! El més important serà passar-ho bé i aprendre per noves edicions. Tant de bo poguem repetir alguns cops més, com tu!

    Ens veiem a Calafell!

    ResponElimina