dilluns, 23 d’abril del 2012

Jornada 22 de la lliga B de veterans

 

Avui comença una nova jornada de la lliga B de veterans amb uns partits força interessants, començant pel Vallès Calafell CP - CT Barcino que es juga avui. Com hem explicat a la prèvia, es tracta d'un partit entre dos equips forts del campionat, el tercer i el quart classificat, que demostraran el perquè de la seva classificació i competitivitat a la lliga. El CT Barcino juga molt bé els partits nivellats i amb finals ajustats. Esperem que avui sigui l'excepció!

Un altre partit interessant de la jornada es disputarà el divendres entre els dos equips de Vilanova. A la primera volta, el CP Vilanova A es va imposar en un partit dur i amb moltes targes que va fondre els llums del pavelló de les casernes. Esperem que aquest cop no sigui diferent i es vegi un partit igual de disputat entre els dos equips de la capital del Garraf.

El mateix divendres, també es disputa un partit entre el Montbui i l'Esplugues que té com a clars favorits els de Santa Margarida. No obstant, faran bé de no refiar-se i tenir paciència en batre al porter de l'Esplugues, un dels més bons del campionat.

En aquesta jornada descansa l'equip de La Garriga.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada