divendres, 27 d’abril del 2012

El calendari del I Torneig 24 hores de Malgrat

 

Demà comença el I Torneig 24 hores de veterans de Malgrat de Mar. A les cinc de la tarda, el Vallès Calafell CP obrirà el torneig davant de l'equip local del CP Malgrat B. El següent partit del Vallès Calafell CP serà davant del F.C. Barcelona, a les dotze de la nit. El Vallès Calafell CP disputarà els dos partits restants a les vuit i a les onze del matí del diumenge, davant l'Arbúcies i l'UE Mataró.


El primer i el segon de cada grup disputaran les semifinals del Torneig a partir de l'una del migdia. La final serà a les cinc de la tarda, després d'un partit d'hoquei exhibició de discapacitats.

 
Sense cap mena de dubte l'enfrontament amb el FC Barcelona (líder de la lliga A de veterans) serà el partit estel·lar pels de Calafell, ja que servirà per mesurar les possibilitats que tenen de fer un bon paper a la lliga A, en cas d'ascens aquesta temporada. No obstant, cal dir que l'objectiu del Vallès Calafell CP en aquest torneig és no perdre ritme de competició en aquesta setmana de descans de la lliga B de veterans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada