dimarts, 24 d’abril del 2012

Segueix la bona ratxa!

El Vallès Calafell CP ha recuperat el tercer lloc de la classificació de la lliga B de veterans al derrotar el CT Barcino per 4-0. El partit no ha estat plàcid pels locals que han patit més del què sembla. Els porters locals ho han aturat tot i els jugadors calafellencs no han perdonat les ocasions que han tingut en atac.

Pel Vallès Calafell CP han jugat Josep Maria Hernàndez (porter), Eugeni Collado, Ramon Ferré, Javi Luna, J.A. Espinosa "Epi" (cinc inicial), J.L. Cachinero "Cachi", Gregorio Ponce, Joan Tutusaus, Jordi Cañellas "Canyi" i David Tutusaus (porter).

Pel CT Barcino han jugat Òscar Casanovas (porter), David Viaño, Javier Fabián, Jordi Poblet, Jaume Monterde, Miguel Gudiu i Àlex Costa.

El partit prometia ser intens i disputat, donada la posició dels dos equips a la classificació (tercer i quart classificats). El CT Barcino havia guanyat en el partit de la primera volta per 3-1 i el Vallès Calafell CP no s'ha confiat i ha estat concentrat, especialment, en el primer temps.

Ha començat marcant Javi Luna, l'1-0. La defensa pressionant del Vallès Calafell CP ofegava els atacs del CT Barcino. Tot i així, els visitants han tingut alguna ocasió per aconseguir l'empat, però Josep Maria Hernàndez ho ha aturat tot sota els pals. Gran actuació del porter local, MVP de la nit.

El 2-0 ha estat obra de Javi Luna, amb un fort xut de fora l'àrea de cullera que ha entrat per l'escaire contrari. Amb aquest gol igualava a Epi al capdavant de la classificació pel "pichichi". El segon gol donava tranquil·litat els calafellencs i obligava a demanar temps mort al CT Barcino.

Al cronòmetre hi havia dos espectadors de luxe, Frederic Sevé i Sergi Romeu. Avui, una nodrida representació del primer equip s'ha quedat a veure els veterans, el món a l'inrevés!

Han disfrutat força del partit, especialment del tercer gol, marcat per "Epi", després d'una penjada a l'àrea de "Canyi" i un remat espectacular a mitja alçada. Amb el 3-0 s'arribava al descans.

A la mitja part, canvis a l'equip. El "Capi" entrava en joc i ha disputat gairebé tota la segona part del partit. Ha estat un home referència en atac i lluitador com sempre. Incansable i amb gana de gol, avui no ha tingut premi, tot i que ha rematat algunes clares ocasions que ha aturat el porter Casanovas del Barcino.

Pel Vallès Calafell CP, David Tutusaus ha substituït a J.Mª Hernàndez a la porteria, mantenint-la també a zero. Els dos porters han tingut una brillant actuació, evitant els gols del Barcino que no han arribat.

El Barcino s'ha obert més en la segona part i ha pressionat més. El Vallès Calafell CP seguia dominant en atac i patia alguns contracops ràpids dels barcelonins.

El "Capi" ho ha donat tot! S'ha llençat a rematar pilotes una i altra vegada, però no hi ha hagut sort. És l'ànima de l'equip i sempre és un referent pels demés amb la seva lluita permanent i constant.

A la banqueta, el "McGregor" s'ho mirava impassible, sense saber que seria protagonista a la segona part.

Jordi Poblet, jugador conegut del CT Barcino, ha fet un bon partit, tot i que la defensa pressionant l'ha asfixiat en la primera part.

El Vallès Calafell CP seguia buscant el quart gol, però els minuts anaven passant i aquest no arribava.

Després d'un temps mort, han entrat en pista Gregorio Ponce i Ramon Ferré. Calia donar relleu amb homes de refresc i mantenir el ritme defensiu. El Vallès Calafell CP en tenia prou amb mantenir el bon resultat de la primera part.

Seguien passant els minuts fins que, a manca de dos minuts i escaig per acabar, un penal comès sobre el jugador del Vallès Calafell CP, Gregorio Ponce "McGregor", ha suposat una ocasió d'or per fer el quart gol. El mateix "McGregor" ha picat el penal i, després del rebuig inicial del porter visitant, ha agafat el rebot i li ha fet passar la pilota entre les cames, aconseguint el 4-0 final.

Després del partit, el mateix "McGregor", que ha marcat el segon gol en dues jornades consecutives, ha estat entrevistat pels micròfons de Calafell Ràdio. Sense cap dubte, estava content per la seva bona actuació!