dimarts, 10 d’abril del 2012

Anàlisi del nostre rival d'avui, el CH Ripollet B


Aquesta nit juguem un partit ajornat corresponent a la segona jornada de la segona volta, davant del CH Ripollet B. El partit es va ajornar per manca de pista per part del CH Ripollet. Aquest és el primer dels tres partits ajornats que disputarem, gràcies a l'acord entre els dos equips. A la primera volta, el resultat va ser clar a favor nostre. Un 8-0 ens donava els tres punts i el liderat provisional de la categoria.


Del rival d'avui no destacarem gaires coses. Té un sol punt a la classificació, aconseguit davant del CP Cubelles, amb un empat a dos gols. Alguns resultats meritoris són el 4-1 encaixat a la difícil pista del G.E.i E.G. i l'1-4 encaixat davant els gironins a la tornada. La resta han estat golejades que no demostren l'autèntic potencial de l'equip del Vallès. Aquest és el seu pavelló!


Té diversos partits ajornats: CP Vilanova B, CE La Salle Bonanova, CP Vilanova A, HC Esplugues, HC Montbui i CP Cubelles. Mica en mica, sembla que anirà disputant-los. El següent serà el CP Vilanova B, aquest mateix divendres.

Us posem la "moviola" del partit davant del CH Ripollet per recordar les cares i com juguen. Esperem que serveixi de motivació per veure que no hi ha rival fàcil!



2 comentaris:

  1. Aquest divendres juguem nosaltres contra ells ramón, no el vilanova. Q tingueu molta sort!!!!

    ResponElimina
  2. OK, Sergi! Ho veig veure al Facebook del Montbui, on el Juenjo Ferrer deia que jugarien aquest divendres, segurament!

    Bé, a veure si és cert? El Ripollet ens acaba d'ajornar el partit d'avui, de nou! Sort!

    ResponElimina