dimecres, 18 d’abril del 2012

Salvador Tutusaus i Rovira, un directiu incansable

Salvador Tutusaus i Rovira

Salvador Tutusaus i Rovira
(12 de setembre de 1930 - 23 de setembre de 1991)

El "Vador" de Ca l'Estasi, tal i com era conegut, va dedicar bona part de la seva vida a l'hoquei. Ell era pagès i, també, anava a ajudar en l'el·laboració dels embotits a l'obrador de Joan Ortoll. Pare de tres fills, el Daniel, el Marcel·lí i el Joan. Tots tres van jugar a hoquei i van contribuir, amb el seu esforç, a l'obtenció de molts èxits per la nostra entitat.

En Salvador va ser membre de la Junta Directiva del Club Patí Calafell, durant molts anys. Des de l'1 de juny fins el 15 de novembre de 1968, va exercir la presidència del Club, rellevant Joan Ortoll en el càrrec. Llavors va fer el traspàs a la Junta Gestora que es va fer càrrec del Club, en motiu de la sanció rebuda després del partit davant del CD Mataró. Les persones que formaven part de la Junta quan ell va ser president eren Josep Mañé Nin (vicepresident), Rafel Arans Solé (Tresorer), Ramon Ferré (secretari), Xavier Montejo (sots-secretari), Josep Hugué Pàmies, Francisco Casado Bellido i Rafel Arans Solé (delegats), Tòfol Llevadies Robert, José Collado Cortés i Salvador Hill Mañé (vocals).

Llibre de caixa de la temporada 67/68

Traspàs del llibre de caixa a la junta gestora del Club

Signatures dels membres de Junta sortints i entrants

Posteriorment, a la temporada 69/70, un cop acabada la sanció, i en el nou mandat de Joan Ortoll, va ser vicepresident. Va portar el bar de la pista de les escoles que, posteriorment, van agafar Juan Fernández i  Miguel Pastor "Miguelillo".

Com en Salvador, també, Josep Hugué Pàmies, Josep Mañé Nin, Tòfol Llevadies Robert, Paco Casado Bellido, Joan Martínez Azorín, Josep Pahïssa Urgell, Rosend Mercadé Gener, Salvador Hill Mañé, Rafel Arans Solé i un llarg etzètera van formar part de diferents juntes directives del Club Patí Calafell. Serveixi aquest petit record com a agraïment i homenatge a la seva dedicació.

1 comentari: