dijous, 1 de desembre del 2011

Empat "in extremis"!


El Vallès Calafell C.P. aconsegueix empatar en els tres últims segons d'un partit molt igualat a la difícil i enorme pista de La Garriga, 6-6. Epi aconsegueix un gol sobre la botzina que serveix per esgarrapar un punt en camp contrari, i trencar la mala ratxa de dues derrotes consecutives. Aquest empat té sabor a victòria.

Per la UE La Garriga han jugat A. Aspa (porter), J. Serrats, J. Aspa, H. Musquera, J. Payo, A. Vilanova, E. Pujol, J. Bienzobos i J. Soler.

Pel Vallès Calafell CP han jugat David Totosaus (porter), Eugeni Collado, Javi Luna, Jordi "Canyi", Epi (cinc inicial), Josep Rion, Joan "Tutus", Ramon Ferré, J.L. "Cachi" i Josep Maria Hernàndez (porter).

L'àrbitre de l'encontre va ser el singular Benito Fidel. Va estar encertat, però es va sentir massa pressionat pels jugadors i banquetes. Havia de fer-ho tot, crono, faltes, pitar, fer callar tothom,... massa feina! Ha xiulat dues faltes directes, una per cada equip.


El partit ha començat amb un gol del "Canyi" i un altre de Javi Luna, 0-2 en els primers cinc minuts de joc. El Vallès Calafell dominava el partit i anava pel davant en el marcador.


Però, entre el minut 10 i el 20, l'equip local ha aconseguit donar la volta al marcador, 3-2. A manca de pocs minuts per acabar la primera part, Rion empatava el partit amb una jugada ja tradicional que ens ha donat ja 3 gols aquesta temporada.


A la mitja part, empat en gols (3-3) i en faltes (5-5). Cal dir que ha estat un partit molt net i disputat, alhora. Dos equips que jugaven per guanyar i fent un joc molt esportiu.


La segona part ha començat amb el 4-3 a favor dels locals i, tot seguit, el 5-3 de penal rigorós. Semblava que el Vallès Calafell encaixaria una nova derrota.


Però la remuntada ha estat possible a manca de set minuts pel final del partit. L'ha iniciat Javi Luna, que feia el 5-4. Quedava força temps i el Vallès Calafell començava a pressionar en defensa a l'home.


Seguidament, l'àrbritre ha xiulat una falta directa que ha picat Javi Luna. L'àrbitre ha començat a comptar i el Javi no treia la falta. Epi, arrencant des de l'àrea pròpia, s'ha plantat davant del porter i ha rematat la passada de Javi Luna, fent el 5-5 en el marcador. Un gol força protestat pels jugadors locals, però que l'àrbitre ha donat per bo.


A manca de quatre minuts pel final, la UE La Garriga ha marcat el 6-5, d'arrossegada des de fora de l'àrea, que semblava definitiu. Un gerro d'aigua freda pel Calafell que estava acariciant el gol de la victòria.


Epi ha protagonitzat l'ensurt de la jornada, quan ha topat amb un jugador rival i tothom pensava que s'ofegava al caure a terra desplomat. Tothom ha sortit a la pista, però, al final, fins i tot han bromejat amb l'àrbitre per si havia parat, o no, el temps. Un bon ensurt.


El Vallès Calafell bolcat sobre l'àrea rival ha aconseguit tenir diverses ocasions. Javi Luna, Eugeni i, fins i tot Canyi, l'han tingut per empatar el partit.


Però, finalment, el Vallès Calafell ha aconseguit una falta de la UE La Garriga que ha fet que l'àrbitre aturés el temps. Mancaven onze segons quan s'ha produït la falta, però, l'àrbitre ha aturat el cronòmetre a només tres segons del final. Luna ha tret la falta i Epi l'ha penjat a l'àrea, colant-se dins la porteria local i suposant el gol de l'empat, sobre la botzina.


Al final, tothom content. S'ha vist un bon partit i molta esportivitat. Tots els jugadors han reconegut que ha estat un partit ben disputat pels dos equips, molt seriosos en defensa i encertats en atac. Dos equips a tenir en compte al final de temporada que, avui, s'han repartit els punts. Pel Vallès Calafell, aquest empat té sabor a victòria per la forma com s'ha aconseguit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada