dimarts, 13 de desembre del 2011

Victòria treballada contra l'Esplugues


El Vallès Calafell CP ha pogut derrotar l'HC Esplugues per 6-0 aquesta nit al Pavelló Joan Ortoll de Calafell. Els dos equips que, abans de l'encontre estaven empatats a punts a la classificació, han disputat un partit molt igualat, tot i l'ampli marcador final aconseguit pel Calafell. Els porters han tingut una actuació molt bona i han parat molt. El porter de l'Esplugues ha estat el millor del seu equip, tot i els sis gols encaixats.

Per l'HC Esplugues han jugat Manel Estrada (porter), Jordi Alonso, Rodrigo A. Lagos, José Pueyo, Javier Bendicho i Marco Martínez.

Pel Vallès Calafell CP han jugat David Totosaus (porter), Josep Rion, Epi, Javi Luna, "Canyi" (cinc inicial), Pitu Olaya, "Cachi", Ramon Ferré, Eugeni Collado i Josep Maria Hernàndez (porter).


El Vallès Calafell CP està començant a agafar el pols a la categoria i està començant a fer uns partits molt seriosos en defensa i letals en atac. L'empat a La Garriga va ser un punt d'inflexió per l'equip, ja que el gol assolit en l'últim segon ha donat ales als jugadors del Calafell.


El primer gol ha arribat als cinc minuts de joc, essent l'autor en Javi Luna. Aquest gol trencava el gel en el marcador i en el partit, ja que els primers minuts havien estat de tempteig i respecte per part dels dos equips.


un segon gol, marcat per Epi, deixava el Calafell amb avantatge suficient per jugar tranquils i rodant la bola en atac. Ben plantats en defensa, l'Esplugues no trobava la manera d'entrar a l'àrea local.


L'Esplugues ho intentava a la contra, però David Totosaus es mostrava segur a la porteria. El Vallès Calafell CP ha aconseguit el tercer gol en una bona jugada de Josep Rion. L'Esplugues, amb un sol canvi, en el partit d'avui, acusava el cansament físic i el fort ritme que imposava el Calafell.


El partit ha sigut molt net. Cap equip ha arribat a les deu faltes, acabant-lo molt per sota. L'àrbitre, el senyor Miguel Leon, no ha tingut cap problema. Els dos equips han demostrat esportivitat.


L'Esplugues ha demanat un temps mort per aturar el ritme del Calafell. Amb els canvis, no s'ha mogut el marcador. El 3-0 no s'ha mogut fins el final de la primera part.


Rafa Weiler, avui fent les funcions d'entrenador, ha encoratjat l'equip i ha posat ordre en els canvis. L'entrada de Cahinero s'ha notat i hi ha hagut més ocasions de perill, però sense premi.


L'Esplugues amb un quadre tancat aguantava les embranzides del Vallès Calafell com podia. Però sortia perillosament al contracop.


El quart gol, ja a la segona part, ha estat marcat per l'Eugeni Collado. Amb aquest, ja porta 3 gols a la lliga, una bona xifra, tractant-se d'un jugador defensiu com ell.


El cinquè gol ha arribat després d'una arrossegada de Josep Rion que Epi no ha pogut rematar i s'ha colat a la porteria d'Estrada. Era el 5-0.


El 6-0 l'ha culminat Epi, després d'una excel·lent passada de Rion. Amb aquest resultat s'ha arribat al final del partit.


A l'acabar, la foto de rigor i les mostres d'esportivitat entre els dos equips... i l'àrbitre, que s'estrenava a la categoria.

3 comentaris: