dijous, 15 de desembre del 2011

Clínic de porters i jugadors d'hoquei base.

El Club Patí Calafell organitza aquestes festes de Nadal un clínic de porters i jugadors d’hoquei  sobre patins. L’activitat, adreçada a jugadors d’hoquei base, és oberta a tots els esportistes que ho desitgin, siguin del Patí Calafell o d’altres clubs. Les inscripcions són obertes fins al 23 de desembre, a les oficines del club, situades al pavelló poliesportiu municipal “Joan Ortoll” de Calafell (Passeig de la Unió s/n), el dimarts i el dijous de 18 a 19 hores.

El clínic tindrà lloc els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre, i 2, 3 i 4 de gener. L’horari serà de 17 a 20 hores i el lloc, el mateix pavelló “Joan Ortoll”. Hi haurà diferents grups de treball segons l’edat dels jugadors i també es faran activitats generals de lleure.

Aquestes jornades de preparació permetran als joves practicants d’hoquei sobre patins millorar el seu nivell tècnic i aprendre tàctiques i estratègies de joc. Impartiran les sessions dels respectius clínics Albert Dalmau, porter del primer equip del Club Patí Calafell, que juga a l’OK Lliga, i Ernest Martínez, coordinador de la base d’hoquei de l’entitat.

A més de l’aprenentatge esportiu, les clínics ofereixen una alternativa de lleure durant les festes nadalenques per a les famílies. La matrícula té un cost de 40 euros els dies de desembre; 30 euros els dies de gener, i 60 euros si s’opta pels dos torns. Podeu veure la informació al bloc dels veterans del CP Cubelles.


Aquest clínic serà, doncs, per futurs veterans. Veterans som tots!

2 comentaris:

  1. segur que ja ho sabeu, però per si de cas us ho comunico, fa uns dies va morir el meu cosí Josep Mañe Gatell àlies "el crac" antic jugador del nostre estimat club patí calafell sent incinerat amb la senyera de catalunya i la senyera de calafell
    descansi em pau

    ResponElimina
  2. Sí, Joan.
    I, a més, va rebre l'homenatge del bloc dels veterans, on vam anunciar la seva mort amb una fotografia de quan era jugador, posada a sota de l'escut que presideix el bloc, durant dos dies.

    Una gran pèrdua.

    Veterans som tots!

    ResponElimina