dijous, 8 de desembre del 2011

Campions del I Torneig de Nadal de Cubelles.


Avui s'ha disputat el I Torneig de Nadal de Cubelles. Ha estat un matí molt agradable i entretingut. Els equips participants han estat el CP Cubelles, l'amfitrió, el CP Els Monjos i el Vallès Calafell CP. S'han disputat tres encontres de trenta minuts cadascun, sense parar. Entremig s'ha disputat un partit entre els més menuts, els futurs veterans, del Cubelles i d'Els Monjos. El Vallès Calafell CP s'ha proclamat campió del Torneig, després de guanyar els seus dos partits.


El millor de tot, a banda de l'estona agradable que hem passat, ha estat el premi. Una ampolla de cava dels veterans del CP Cubelles que servirà per brindar aquestes festes en família.


El Pitu ha recollit el premi de campió. És un honor ser el primer equip que guanya aquest Torneig, tot i que, el més important era passar una bona estona.


Els veterans del Vallès Calafell CP recollint el premi de campió, molt ben acompanyats.


La base també ha tingut el seu premi. Els futurs veterans del Cubelles i d'Els Monjos han disputat un bon partit que us oferirem en un ampli reportatge, en breu.


Pares i fills han jugat una estoneta junts i han gaudit de deu minuts de joc en pista, ambdues generacions. El futurs veterans del Cubelles s'han imposat als futurs veterans d'Els Monjos, per 0-2.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada