divendres, 9 de desembre del 2011

El primer partit d'ahir: CP Cubelles - Vallès Calafell CP

CP Cubelles  2 -  Vallès Calafell CP 3.
Ha estat el primer partit i el decisiu. A les 11 del matí s'iniciava el I Torneig de Nadal de Veterans a Cubelles i s'enfrontaven l'equip local i el Vallès Calafell. El partit ha arrencat amb dos gols de Luna i Rion, posant el 0-2 al marcador. Es jugaven 30 minuts sense parar. El Cubelles, però, ha aconseguit apropar-se en el marcador, 1-2. Però, a manca de deu minuts per acabar, el Vallès Calafell, mitjançant Eugeni, ha aconseguit el 1-3. Finalment, de xut ras des de mitja pista, Sergi Bellés del Cubelles ha batut Josep Maria Hernàndez del Calafell, posant el 2-3 definitiu. El Vallès Calafell ha sabut aguantar bé el resultat en els últims instants, aguantant bé la bola.

Pel Vallès Calafell CP han jugat Josep Maria Hernàndez (porter), Ramon Ferré, Javi Luna, Epi i Rion (cinc inicial). Més tard, han entrat a pista Pitu, Perín, Eugeni i Canyi.

Aquí teniu les millors imatges del partit i, a dalt, un petit vídeo d'un tram del partit.