diumenge, 4 de desembre del 2011

Resultats setena jornada lliga B de veterans.




Després de la setena jornada de la lliga B de veterans, amb els resultats que teniu a dalt, així queda la classificació. En primer lloc, empatats a punts, el Vilanova B, el Valldoreix i el Montbui. Aquests tres equips són els favorits per assolir les places d'ascens a la categoria superior. Els dos primers, a més, tenen un partit ajornat.

Amb 13 punts l'Esplugues, segueix d'aprop els capdavanters, tot i ajornant el seu partit amb el Barcino, que ve al darrera, amb 12 punts. Amb 10 punts hi ha un grup de 4 equips, com La Garriga, el Vilanova A, el Vallès Calafell i el Cubelles. En aquest grup, el Vallès Calafell té un partit menys, que jugarà dilluns a la pista de La Salle Bonanova. A més, el Vallès Calafell té un partit impugnat amb el Vilanova A que està seguint el seu tràmit.

La classificació la tanquen el GEiEG, el Ripollet B (que va empatar amb el Cubelles), el Sarrià (amb molts partits ajornats), La Salle Bonanova i el Cassanenc.

2 comentaris:

  1. Crec que ni han molts d'equips per l'ascens, i el calafell es un d'ells, sino qui collons farà el bloc si pugem nosaltres, saps que feu lo que feu us imitarem, aixi podrem seguir aquest bloc que es un luxe!!!! au Visca el Hoquei!!
    jofre

    ResponElimina
  2. Gràcies Jofre! Mai caminarem sols... Visca el Montbui!

    ResponElimina