FC CUATRO VIENTOS: Salarich, Recio, J. Munsó, J. Gutiérrez, Ayats –equip inicial-, i Martín (p).

MOLLET HC B: Àliva, Roura, X. Danot, Busquets, F. Tibau –equip inicial-, Font, Tomey, Vila, Raigoso i Del Moral (p).

GOLS:
PRIMER TEMPS: 0-1 (5’) X. Danot / 1-1 (15’) Recio.
SEGON TEMPS: 1-2 (30’) Raigoso, de penal / 1-3 (38’) Tomey / 1-4 (45’) Raigoso / 1-5 (47’) X. Danot / 2-5 (50’) Ayats

ÀRBITRES: Clemente i Redondo

TARGETES: --

FALTES: FC Cuatro Vientos: 11 // Mollet HC B: 10

PÚBLIC: uns 40 espectadors

INCIDÈNCIES:

- El FC Cuatro Vientos només va poder disposar de quatre jugadors de camp i dos porters per jugar el partit.
- El partit va començar amb un quart d’hora de retard sobre l’hora prevista.

CRÒNICA:

El Mollet B es va classificar per la final del Grup A al desfer-se del Cuatro Vientos per un 2-5 que, tot i la seva contundència, no reflecteix el succeït sobre la pista, ja que els blanencs van estar plantant cara fins a ben entrada la segona part, però degut a la seva manca d’efectius van començar a decaure físicament, cosa que van aprofitar els vallesans per trencar el partit.

Una primera part de tu a tu

No es podia esperar menys d’una semifinal entre el segon i el tercer classificat de la Lliga, i desprès d’uns primers instants de tanteig, els dos equips van deixar de banda les concessions per començar a marcar territori. Les cartes estaven sobre la taula i el Cuatro Vientos tenia la pitjor mà: els blanencs, amb els jugadors justos per jugar el partit, no tenien més remei que estrènyer al rival mentre les forces acompanyaven, per desprès dosificar-se i aguantar com sigui fins al final del partit.

Joan Ayats
Malgrat els intents del Cuatro Vientos, va ser el Mollet B qui va inaugurar el marcador als cinc minuts de partit, mitjançant Xavi Danot. La rèplica blanenca no es va fer esperar, i tot just desprès de la sacada de centre, Joan Ayats engaltava una gardela que va estavellar-se en el travesser de la porteria desprès de que Pep Aliva la pogués desviar amb la punta de la guarda. El partit va entrar en uns minuts molt vius.

Bona ocasió de Jordi Gutiérrez
El Mollet B va començar a moure la seva banqueta, però era el Cuatro Vientos qui portava la batuta del joc. Ayats i Gutiérrez van posar en alerta la porteria d’Aliva, i Salarich, molt ben cobert per Recio i Munsó, va resoldre amb celeritat les arribades molletenques, sobretot de Raigoso, l’home més perillós del Mollet en aquests minuts. Quan faltaven deu minuts pel descans va arribar el gol de l’empat dels de Blanes, a través d’una ràpida jugada conduïda per Jordi Munsó i culminada per Eduard Recio rematant col·locat sol davant del porter. L’1-1 feia justícia al vist sobre la pista.

El Mollet B, sabedor de la seva superioritat física davant d’un conjunt que no podia realitzar canvis, va prémer l’accelerador i va anar en tromba en busca del seu segon gol. Roura i Busquets van tenir bones oportunitats amb xuts de lluny, però la resistència numantina del Cuatro Vientos va esvair tots els intents, fent que el marcador es mantingués inalterat fins a la fi de la primera part.

Miquel Roura en busca del segol gol del Mollet B

Ningú vol cedir

Josep Del Moral
Desprès d’uns merescuts minuts de descans, en la represa, el Cuatro Vientos va fer l’únic canvi que podia, substituint al seu porter Quico Salarich per Quique Martín. El Mollet B va fer el mateix i va donar entrada a Josep Del Moral per Pep Àliva. Els dos nous porters van tenir poca feina en els primers compassos del segon temps, que van transcórrer amb els dos equips molt a la espectativa del que feia el rival.

Als cinc minuts va arribar la primera acció de perill de la segona part, amb una internada de Xavier Danot cap a la porteria del Cuatro Vientos que va acabar en penal favorable al Mollet B. Juan Carlos Raigoso va ser l’encarregat de xutar-ho i va fer pujar l’1-2 al marcador.

Raigoso transforma el penal de l'1-2

El partit va tornar a animar-se i les jugades d’atac s’anaven succeint a les dues porteries. El desgast físic començava a fer-se present en el jugadors blanencs, però, malgrat tot, estaven incomodant de valent al Mollet B que no podia desplegar el seu joc i incrementar el seu mínim avantatge, i fins i tot van haver-hi ocasions de tornar a equilibrar el marcador. Just en l’equador d’aquest segon temps, Jordi Tomey feia l’1-3 que desfogava un xic als molletencs. Els de Blanes es van veure obligats a donar-ho tot de sí, i van acabar pagant-ho incrementant perillosament el seu caseller de faltes, fins arribar a la novena a manca de nou minuts pel final.

El Mollet B trenca definitivament el partit

Eduard Recio
El Cuatro Vientos volia exhaurir totes les seves possibilitats per remuntar, i Ayats i Gutiérrez van tenir bones oportunitats d’escurçar diferències, però les forces anaven minvant i el temps s’acabava. El Mollet B anava guanyant terreny i va acabar per fer-se tranquil·lament amb el control del joc, a la espera de la seva oportunitat de rematar definitivament el partit.

A cinc minuts per l’acabament del partit, un exhaust Cuatro Vientos va cometre la seva desena falta, donant al Mollet B la oportunitat de picar una falta directa. L’encarregat de fer la execució va ser Raigoso, però Quique Martín va saber aguantar molt bé i va poder treure-li la bola, malgrat que ho va fer amb tant mala fortuna que la va deixar de nou davant l’estic de Raigoso que aquest cop no va fallar i va fer l’1-4 que ja trencava definitivament el partit.

Raigoso fa l'1-4

Un minut i escaig més tard, Xavier Danot feia el cinquè del Mollet B, i els dos equips ja van abaixar els braços. Quan faltava un minut i trenta-nou segons per tocar a la fi, els vallesans van sol·licitar un temps mort, decisió que no es van prendre gaire bé els blanencs, molt decaiguts pels resultat i el sobreesforç físic. En els darrers segons de partit, el Cuatro Vientos encara va poder tirar d’orgull, i Joan Ayats va fer el segon gol, que ja resultava estèril. Encara va haver-hi temps per a que el Mollet B cometés la seva desena falta, però la botzina va tocar a la fi sense que el Cuatro Vientos tingués la opció de picar la falta directa, i amb el 2-5 va acabar el partit, classificant-se el Mollet B per la final de l’endemà.

EL PROTAGONISTA:

El FC Cuatro Vientos. Sense treure-li cap mèrit al gran partit fet pel Mollet B, s’ha de reconèixer que aguantar donant la cara durant tot el partit en una semifinal de veterans, sense poder fer cap canvi de refresc, a unes alçades on la edat no perdona, és tota una proesa pels quatre “herois” blanencs del Cuatro Vientos. El més decebent és l’haver llançat per la borda tota una gran feina feta durant la temporada per culpa d’unes absències de darrera hora. Des d’aquí, mostrem la nostra admiració cap a la esportivitat i coratge mostrats fins al darrer segon del partit.