dissabte, 24 de setembre del 2011

Atenció, això està a punt de caramel...


Atenció, avui, mirant la web de la Federació Catalana de Patinatge, he vist això:

UN MILER D’EQUIPS EN JOC
Hoquei patins - 24/09/2011
Durant aquest cap de setmana, es posa en marxa el gruix més important de les competicions federades de l’hoquei patins català, amb gairebé un miler d’equips en joc.
Tot i que el passat 10 de setembre es va donar el tret de sortida de la temporada amb la celebració de la Supercopa Nacional de Catalunya (femenina i masculina) i la primera jornada de la lliga preferent en juvenil i júnior, a partir d’ahir i durant tot el cap de setmana, comença la temporada per a totes les categories de base a partir d’alevins, Primera catalana i Nacional Catalana, Copa de la Lliga Femenina i Segona catalana.
El 2 d’octubre, serà el torn dels més petits, el prebenjamí iniciació, prebenjamí i benjamí. Finalment, a partir del 3 d’octubre s’iniciarà la Lliga Catalana de Veterans (LCV) que ,per primera vegada, comptarà amb la presència d’equips de totes les representacions territorials.

TELÈFON DE GUÀRDIA per a incidències durant el CAP DE SETMANA:

636 382 469

La meva sorpresa ha sigut impressionant, ja que no sabem ni els equips, ni hem fet les fitxes, ni sabem res del calendari,... i queda una setmana! Però, l'Epi i l'Enric m'han dit que dimarts hi ha una reunió informativa per explicar-ho tot! Dilluns, a l'entrenament, acabarem de parlar-ho.

Això va de debò.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada