dimecres, 28 de setembre del 2011

Ja tenim el calendari.

Ahir, a la tarda, es va penjar el calendari oficial de la Lliga B de veterans per la temporada 2011-2012. Aquesta lliga, aquest any, s'ha vist reforçada per la incorporació de 4 equips nous (C.P. Cubelles, H.C. Montbui, F.D. Cassanenc i Vallès Calafell C.P.) que s'afegeixen als que ja la van disputar l'any passat (C.H. Valldoreix, Cerdanyola H.C., C.P. Vilanova A, C.P. Vilanova B, U.E. La Garriga, G.E.i E.G., H.C. Esplugues, C.H. Ripollet B, C.T. Barcino i C.E. La Salle Bonanova).

El calendari del Vallès Calafell C.P. ha quedat configurat de la forma que tenim a la imatge. Comencem la lliga a fora, anant a visitar la difícil pista del G.E.i E.G., de Girona. El proper dijous, dia 6, a les 22:00 hores, debut oficial dels veterans del Vallès Calafell C.P.

A l'enllaç del costat dret, a INFORMACIÓ, podeu veure el calendari complert de la lliga B de veterans per la temporada 2011-2012, clicant sobre CALENDARI DE COMPETICIÓ. Cal dir que pujaran de categoria els tres primers classificats i, els dos primers, disputaran la Final la primera setmana de juny del 2012.

A la reunió d'ahir a la Federació es va destacar l'augment en qualitat tècnica que havia tingut la lliga de veterans en els darrers anys i que, aquest any, encara s'ha augmentat en més equips d'alt nivell.

1 comentari:

  1. A la reunió d'avui, hi ha assistit el Montbui, el Cubelles, el Mollet, el Barça i altres equips que disputaran la lliga de veterans.

    Tots han destacat l'alt nivell tècnic que hi haurà, però també l'alta activitat a la xarxa a través dels blocs.

    ResponElimina