dimarts, 13 de setembre del 2011

Aquell viatge a Grado... (I)

Així van acabar alguns després del cap de setmana a Oviedo i haver jugat contra l'Areces dels germans Garrote (maig del 2008). Hi vam anar el "Canyi" i el seu germà Sergi, el Montserrat, el Perín, l'Epi i jo mateix, el Ramon.

El viatge va començar un divendres per la nit, al Carrer Monturiol. Vam sortir de marxa aquella nit, amb la bossa dins dels cotxes. La nit va ser llarga i ben aprofitada!

A les sis del matí agafàvem el taxi cap a l'aeroport. La taxista, també veterana, ens va amenitzar molt el trajecte, tot i la son que ja portàvem alguns. A les vuit, sortia l'avió. Una hora dormint mentre sobrevolàvem Espanya, de punta a punta, fins Oviedo.

Un cop allí, agafar les maletes i cap a casa del Pere Canyelles, que jugava a l'Areces per aquelles dates. Un cop les vàrem deixar, la visita de rigor per Oviedo i les fotos a l'Ajuntament i la catedral.

Pels carrers d'Oviedo, vam veure de tot. Estàtues de Botero, del Woody Allen i, fins i tot, una munyeira!

Després de dinar a un dels bars/restaurants de la ciutat (per cert, molt neta i cuidada), vam anar al pis del Pere a concentrar-nos. Vàrem dormir una horeta, de quatre a cinc de la tarda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada