dimarts, 20 de setembre del 2011

ESPECIAL FASE FINAL DE VETERANS 2010-2011 (I)

BARÇA I CONGRÉS CAMPIONS!!!

FITXA TÈCNICA:

Disseny: Miquel Roura
Localitat: Sant Celoni, Vallés Oriental.
Data: 17 i 18 de juny de 2011.
Ubicació: Pista 1 del Camp Municipal d’Esports. Passeig dels Esports, s/n, Sant Celoni.
Pista: Terratzo, de 40 x 20 m.
Aforament: 200 espectadors
Participants:
Grup A: FCBeterans, FC Cuatro Vientos, Mollet HC B, Girona CH A.
Grup B: CP Sant Celoni, CP Congrés.

CRÒNICA:

Les instal·lacions del CP Sant Celoni van ser les amfitriones de la fase final de la Lliga Catalana de Veterans, tant del Grup A com del B. El campió del Grup A es va definir desprès d’un sistema competitiu de Final 4, amb semifinals -1er vs. 4rt i 2on vs. 3er- i final, entre els quatre primers classificats de la lliga regular, i el Grup B va triar al seu campió amb una única final entre els dos primers classificats de la taula. Així dons, la relliscosa Pista nº 1 adjacent al Camp Municipal d’Esports va acollir durant dos dies les evolucions d’alguns noms mítics de l’hoquei dels passats 20 anys, com Quim Paüls, Ivan Tibau, Gaby Cairo, Joan Ayats, Juan Carlos Raigoso, etc... que mantenen viu el cuc de la competició jugant en una força disputada Lliga de Veterans. Cal destacar també la camaraderia i esportivitat regnant entre tots els participants durant tota la competició, i el significatiu nombre d’espectadors que van seguir l’esdeveniment.

Els veterans del Barça van acabar aixecant de nou el títol de campions del Grup A, fent valer la seva etiqueta de favorits. Però els blaugranes no van tenir un camí planer per revalidar-ho, ja que la seva semifinal contra el Girona es va decidir a la pròrroga desprès d’estar contra les cordes amb un 0-2 en contra, i a la final, el Mollet B va estar a punt d’aigualir la festa quan va estrènyer de valent ben entrada la segona part amb un ajustat 4-3 en el marcador. En la primera semifinal, els blanencs del FC Cuatro Vientos van pagar el sobreesforç de tenir que jugar tot el partit amb els mateixos quatre jugadors de camp, degut a les absències de darrera hora, i van acabar sucumbint per 2-5, llançant per la borda tota la magnifica feina realitzada durant la temporada.

El FCBeterans es va proclamar campió per segona vegada consecutiva.

El CP Congrés va donar la sorpresa i es va erigir campió del Grup B al vèncer al CP Sant Celoni per 2-3 en una emocionant final. Els amfitrions van acabar la lliga regular com a primers, desprès d’haver comandat amb autoritat la classificació durant bona part de la temporada, però els barcelonins van fer un gran partit i van demostrar que es troben en un brillant moment. Els dos equips competiran la propera temporada en el Grup A.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada