diumenge, 25 d’octubre del 2015

Resultats de la segona jornada


La segona jornada s'ha disputat íntegrament, començant amb una espectacular victòria a domicili del Vilanova, a la pista del Club de Tennis Barcino. Podríem dir que el Vilanova li va guanyar el set al conjunt local que, segons els vilanovins, va pecar de novell a la categoria. El Cuatro Vientos guanyava el Noia Freixenet que, fora de casa, continúa en la mateixa tònica d'altres temporades. El Congrés guanyava el Mollet i li endossava la segona derrota en dues jornades del conjunt vallesà.

El Malgrat s'imposava a un Calafell que va merèixer més, tot i que mai hagués pensat en treure res positiu de la pista amb nou sostre del conjunt local. El Montbui continúa intractable i guanyava per 6 a 2 el Cerdanyola. El Manlleu vencia a un combatiu Cubelles i la sorpresa de la jornada la protagonitzava el Sant Celoni que era capaç d'empatar davant el totpoderós Barça.


La classificació queda encapçalada pels dos equips que han estat capaços de sumar els sis punts en les primeres dues jornades, el Montbui i el Manlleu. Barça, Sant Celoni i Congrés els segueixen amb una victòria i un empat. El Calafell segueix dotzè, sense puntuar, per davant de Mollet i Barcino B. Tot això acaba de començar...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada