dimarts, 13 d’octubre del 2015

Debut davant un vell conegut

VS

C.P. Calafell - C.P. Sant Celoni A

Els veterans del C.P. Calafell debuten, aquesta nit, a les 23:00h. al pavelló Joan Ortoll de Calafell, davant un equip conegut i al que s'han enfrontat ja en diverses ocasions, el C.P. Sant Celoni A. Els dos equips es coneixen i es respecten molt, ja que han jugat en alguns torneigs i dues temporades a la màxima categoria de veterans.

Sempre ha guanyat el Sant Celoni en partits oficials, però el Calafell s'ha fet amb la victòria en la majoria de partits que s'han disputat en diversos torneigs. El darrer partit de lliga va ser fa dos anys, a Calafell, on el Sant Celoni va aconseguir la victòria a tres segons del final del partit. Ferran Rodríguez entrevistava Frederic Sevé, després de fer un hat trick en aquell partit.

El darrer partit que van disputar els dos conjunts va ser en la final del I Torneig 12 hores d'hoquei d'Alcanyís, acabant amb una victòria molt ajustada (2-1) pels calafellencs que, d'aquesta manera, es proclamaven campions del torneig.

De res serviran aquests precedents, avui. Els dos equips sortiran a per totes i voldran començar bé el campionat, sumant tres punts importants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada