divendres, 23 d’octubre del 2015

Derrota digna sota el nou sostre de Malgrat

C.P. Malgrat - 7
C.P. Calafell - 4

Els veterans del C.P. Calafell van merèixer un resultat millor en una pista complicada, com la de Malgrat de Mar que estrenava sostre, després de molt de temps sense poder jugar-hi. Dos penes màximes errades per banda i clares ocasions de gol, en un partit sense massa tensió defensiva per les dues parts, podien haver suposat un millor resultat pels visitants que van fer un partit molt seriós. La derrota era esperada, però va ser més digna que fa dos anys, quan es va perdre per un clar 13-1.

El partit va començar molt bé pels calafellencs que s'avançaven en el marcador, amb una rematada creuada a mitja alçada de Joan Totosaus, el "capi", que tocava el pal i entrava a porta. Els calafellencs prenien la iniciativa en el marcador, als cinc minuts de joc.

Però, el Malgrat no trigaria en reaccionar i, amb tres gols gairebé seguits, es posaria per davant en el marcador. El 4 a 1 amb què s'arribava al descans, el marcarien a manca de cinc minuts per la mitja part.

En aquest primer temps, però, el Calafell va disposar d'un penal que Javi Martínez "Romario" no va poder materialitzar. El resultat no era gens merescut pels mèrits calafellencs, en un primer temps on havien disposat de clares ocasions de gol al contracop.

El segon temps s'iniciava amb un gol matiner del Malgrat, en una jugada que havien parlat en el descans i provaven per primer cop, demostrant la seva gran qualitat com a equip. La internada de Cassola per la banda i la rematada imparable a l'escaire, dins el quadre visitant, d'Esteve posaven un 5 a 1 que semblava insuperable.

Però, el Calafell no es va arrugar i, amb un xut descomunal, des de la banda, de Miguel Ángel Perín que entrava per l'escaire de la porteria local, defensada per Gaby, posava el 5 a 2 en el marcador.

Uns minuts més tard, el Malgrat feia el 6 a 2. Però, Javi Martínez feia el 6 a 3 en una jugad individual, entrant des de la banda, amb molta habilitat i picant la bola a dalt, amb el porter ajagut al terra.

Un nou penal errat per Javi Martínez podia haver suposat escurçar el marcador, però el porter local va aturar el penal. En el segon temps, el Malgrat també va disposar de dues penes màximes que no va saber transformar, tampoc. David Totosaus va tenir unes bones intervencions en els dos llençaments de penal.

No obstant, el Malgrat aconseguia el 7 a 3 en una nova jugada de combinació. "Cañi" va ser expulsat durant dos minuts per una entrada que va suposar una falta directa a favor del Malgrat. En els dos minuts d'inferioritat visitant, el Calafell va saber aguantar la pressió intensa de l'equip local.

Finalment, ja amb quatre jugadors en pista, el Calafell marcava el 7 a 4 definitiu, en una clara falta directa xiulada per l'àrbitre Piqueras, després de no xiular un clar penal, en la jugada anterior. Javi Martínez celebrava el seu aniversari amb un segon gol, després de llençar la bola al pal i fer dues fintes al porter local.

El Calafell va acabar el partit amb la sensació d'haver pogut fer més si alguna d'aquestes ocasions, des del punt de penal o les que es van tenir en el primer temps, haguessin entrat. Tot i que el Malgrat va arribar a les 10 faltes, el partit va ser prou net.

El proper partit del Calafell serà a casa, el proper dimarts, a les 22:30h., rebent el C.P. Manlleu, reeditant la final de la Lliga B de l'any passat. El partit promet ser d'allò més emocionant, ja que el Manlleu s'ha reforçat amb la incorporació de Coromines i el Calafell vol repetir la victòria de l'any passat, al Joan Ortoll.