diumenge, 11 d’octubre del 2015

Resultats de la jornada 1



El debut del Calafell a la Lliga A de veterans es farà esperar fins el proper dimarts, ja que el Sant Celoni A va demanar per a ajornar-lo per manca de disponibilitat del porter. Per tant, fins dimarts no podrem veure l'inici de campionat dels veterans calafellencs, al Pavelló Joan Ortoll.

El Barça va guanyar el Cuatro Vientos, mantenint la porteria a zero. El Manlleu debutava a la LCV A en una pista difícil i va demostrar que serà un equip a tenir en compte en aquest campionat, guanyant el Vilanova a domicili. La igualtat va presidir el partit entre el Noia i el Congrés, dos equips potents del campionat.

El Cerdanyola també comançava amb bon peu davant el debutant a la categoria, el Barcino B. L'equip vallesà s'havia imposat, la temporada passada, al Barcino B en la promoció per la permanència i l'ascens. Finalment, el Montbui vencia el Mollet de manera impecable, golejant a domicili a un dels equips aspirants al títol.


Els de Santa Margarida, doncs, encapçalen la primera classificació provisional del campionat, seguits del Barça. Manlleu i Cerdanyola també van sumar els tres punts i comencen el campionat en posició de Final Four.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada