dimecres, 14 d’octubre del 2015

Set minuts per oblidar

C.P. Calafell - 4
C.P. Sant Celoni A - 7

Els veterans del C.P. Calafell han debutat, novament, a la Lliga Catalana de Veterans A, davant el C.P. Sant Celoni A, amb una derrota que s'ha culminat en els darrers minuts, després d'un partit força igualat i disputat. Els calafellencs s'han descentrat en els darrers minuts i han llençat un partit que tenien dominat, en el primer temps.

El partit començava amb molt de respecte per part dels dos equips, amb unes defenses zonals i buscant el contracop. El Sant Celoni ha estat el primer en marcar, als 4 minuts de joc, en un contracop de tres contra dos, culminat amb un xut imparable, a l'escaire.

El Calafell no s'arrugava i intentava imposar el seu joc, buscant les combinacions al contracop i ben posicionat en defensa. David Totosaus estava força segur sota els pals i aturava les ocasions de perill dels jugadors visitants.

Epi empatava, en el minut 7, després d'una magnífica passada de Javi Martínez, al contracop. El porter del Sant Celoni no podia fer res davant la velocitat de l'arribada d'Epi a porteria.

En el minut 9, Cañi feia un golet xutant des de darrera la porteria i buscant el rebot en el cos del porter visitant, fent entrar la bola dins la porteria, per a posar el 2 a 1. El Calafell s'havia tret la son de les orelles i semblava disposat a lluitar pels tres punts.

La ratxa de joc local seguia amb el tercer gol de la nit, marcat per Javi Luna, en un contracop individual, fent passar la bola per sota de les cames del defensa i creuant al segon pal. Era el minut 11 i el Calafell tenia el partit ben encarat.

A manca de 5 minuts, el Calafell demana un temps mort per a aturar la sangria de contracops de l'equip visitant. El Sant celoni havia recuperat el domini del partit, aprofitant que el Calafell havia fet un pas enrere.

Poc abans del descans, a manca de 4 mnuts, el Sant celoni escurça distàncies, marcant el 3 a 2. Amb aquest marcador, favorable a l'equip local, s'arribaria al descans.

Però, el Sant Celoni empatava a dos minuts de la represa, de xut ras ajustat al pal, en un nou contracop perillós. I es posava per davant, dos minuts després en una badada defensiva local.

Javi Luna marcava el gol de l'empat a quatre, en una rematada d'una falta en la frontal de l'àrea, i tornava a posar el Calafell dins el partit. Era el minut 40 de joc. No obstant, el Sant Celoni aprofitava un xut desviat per la defensa local per a fer el 4 a 5, en el minut 44.

Esteve marcava el gol decisiu, en una jugada individual magnífica, driblant a dos jugadors locals i fent passar la bola entre les cames del porter David Totosaus, a manca de 4 minuts pel final.

Frederic Sevé ha errat un penal que podia posar el Calafell novament en el partit, a manca de tres minuts. Però, l'equip local s'ha deixat anar en els darrers minuts i ha protestat força algunes decisions arbitrals.

En el darrer minut, el Sant Celoni aprofita una badada defensiva per a fer el definitiu 4 a 7 que deixa mal regust de boca als jugadors locals, després d'un partit que tenien controlat al descans.

Nit per oblidar, doncs, pel Calafell i felicitar el Sant Celoni que ha sabut guanyar un partit tirant de veterania i ofici, paciència i rigor defensiu. Proper partit pel Calafell, a Malgrat de Mar, un dels favorits pel títol.