dimecres, 28 d’octubre del 2015

Això no és la liga B!

C.P. Calafell - 4
C.P. Manlleu - 11

Amb tots els respectes pels equips de la Lliga B de veterans, ahir va quedar clar als jugadors del C.P. Calafell que la categoria on es troba no és la lliga B. El Manlleu va demostrar que s'ha adaptat molt bé a la categoria i va superar, en tot moment, un desconegut Calafell que no va tenir la seva millor nit. Un 0 a 5, en 15 minuts, sentenciava el partit.

En el primer minut, de contracop, el nou fitxatge del Manlleu ja obria la llauna, amb una jugada individual, culminada de manera magistral. Coromines marxava sol en contracop i picava ras a la sortida del porter local, Josep Maria Hernàndez.

El Calafell no es va venir a baix i va aguantar uns vuit minuts amb aquest gol en contra. Però, un cop iniciada la roda de canvis, el Manlleu va donar entrada a Quim Casalí que, junt amb Coromines, posaven el 0 a 3 ràpidament en el marcador. Era el minut 10 de partit i el Manlleu agafava un còmode avantatge.

Dos gols més del Manlleu, en cinc minuts, al contracop, culminaven la maneta. Coromines feia el cinquè en un contracop en solitari, culminat amb un fort xut creuat a l'escaire, imparable! El Manlleu aprofitava les ocasions que li permetia el conjunt local, al contracop.

A partir d'allí, el Calafell va reaccionar i va aconseguir el seu primer gol, amb una jugada de Javi Martínez "Romario", posant l'1 a 5 en el marcador. El Manlleu va seguir atacant i posant setge a la porteria local.

Quim Casalí feia l'1 a 6, en una jugada sortint per darrera de la porteria que posava en evidència la defensa local. El Manlleu feia l'1 a 7, dos minuts més tard. Però, poc abans del descans, Javi Luna posava el 2 a 7 en el marcador.

Un Calafell desfet i vençut marcava el 3 a 7, als pocs minuts de la represa. Javi Luna marcava per l'escaire i el porter visitant aplaudia l'acció individual de Luna. El Calafell millorava en defensa, tot i que el ritme del Manlleu havia afluixat.

No obstant, després d'uns minuts on el Calafell va aconseguir arrencar, el Manlleu va tornar a prémer l'accel·lerador i posava el 3 a 8.

Els calafellencs continuaven apretant i, en una bona jugada d'equip, Joan Totosaus rematava en el segon pal una passada de Javi Martínez que posava el 4 a 8.

En el darrer tram de partit, el Manlleu marcava tres gols més que posaven el definitiu 4 a 11, en el marcador. Un partit per oblidar del conjunt local, amb manca d'intensitat i deixant l'esquena excessivament descoberta.

El proper rival dels calafellencs serà l'altre equip que també ha pujat enguany, el C.T. Barcino B. Un rival que sembla assequible i que es manté cuer, amb zero punts, igual que el Calafell. No obstant, haurà de millorar molt el joc per a treure quelcom positiu de la "bombonera" barcelonina.