dissabte, 3 de novembre del 2012

Jornada 2 - 11 de novembre

Jornada 2 - 11 de novembre

dilluns 5.
Vallès Calafell CP - Girona CH
CF Cuatro Vientos - CH Palafrugell
dimecres 7.
CE Noia Freixenet - HC Montbui
dijous 25.
CP Congrés - FC Barcelona
Cerdanyola CH - UE Horta
divendres 11.
CP Vilafranca - CP Sant Celoni A Lab. Feltor

Descansa: Mollet HC


La segona jornada de la lliga A de veterans comença dilluns amb un partit entre el Vallès Calafell CP i el Girona CH, líder del campionat després de la primera jornada. El partit promet, però els locals tindran la baixa del seu màxim golejador, Javi Luna, qui descansa en aquest partit.

L'altre partit que es disputa dilluns, suposa l'estrena del CF Cuatro Vientos, un dels equips forts de la categoria i que rebrà, a casa seva, al CH Palafrugell. El partit es presenta com un dels més interessants de la jornada.

El dimecres, l'HC Montbui visita la pista dels seus veïns, el Noia Freixenet. Segur que serà un partit atractiu de veure i interessant pel joc dels dos equips. Promet ser un partit anivellat i equilibrat en el joc i el marcador. Veurem quin equip s'imposa!

El dijous, el FC Barcelona visita la difícil pista del CP Congrés, on l'any passat li va costar guanyar. El Cerdanyola rebrà a la seva pista l'UE Horta, en un duel entre dos equips similars i que voldran sumar els tres punts.

El divendres, tanca la jornada el partit entre el CP Vilafranca i el Sant Celoni. Els visitants surten com a favorits, però els locals tindran l'efecte pista a favor. Descansa el Mollet HC que va patir una derrota davant del Barça en la primera jornada del campionat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada