dissabte, 24 de novembre del 2012

Resultats de la jornada 4

Jornada 4 - 25 de novembre

dilluns 19.
5   Vallès Calafell CP - UE Horta   5
5   CF Cuatro Vientos - CP Sant Celoni A Lab. Feltor   5
dimarts 20.
 8   CH Palafrugell - Girona CH   7
dimecres 21.
7   CE Noia Freixenet - Mollet HC   2
dijous 22.
3   Cerdanyola CH - FC Barcelona   6
divendres 16.
9   CP Vilafranca - HC Montbui   5
Descansa: CP Congrés


La quarta jornada de la LCV-A va començar malament pel Vallès Calafell CP, ja que l'UE Horta ajornava la seva visita a Calafell. Al final, el partit es va jugar el 3 de desembre i el resultat va ser d'empat a cinc gols. Els locals no podien, doncs, sumar encara la seva primera victòria, però sí el seu primer punt de la competició d'enguany.

El dilluns, però, va poder debutar, per fi, el conjunt del CF Cuatro Vientos, empatant a casa, amb el Sant Celoni A Laboratoris Feltor, a cinc gols. Els dos equips van poder gaudir del joc, ja que les defenses van deixar jugar. Va ser, segons comenten, un partit amb molt de ritme i intensitat. Amb aquest punt, el Sant Celoni A es col·locava líder provisional del campionat fins aquell moment.

El Palafrugell derrotava el Girona per un ajustat 8-7, demostrant que a la seva pista serà difícil de guanyar. Però, aquest resultat també demostra la igualtat que hi ha aquest any a la lliga A de veterans, on qualsevol equip pot guanyar els partits.

Sorprenent el resultat entre el Noia Freixenet i el Mollet HC, no tant per la victòria local, sinó per la diferència de gols, 7-2. Cal recordar que el Mollet és un dels equips que va disputar la Final Four la temporada passada. Però aquest resultat dóna com a un dels favorits per disputar-la enguany al conjunt de l'Alt Penedès, si són capaços de mantenir el bloc durant tota la temporada.

El Barça no va tenir problemes per superar el Cerdanyola CH per 3-6 i sumava tres punts més que li donaven el liderat provisional de la lliga A de veterans, ja en solitari. De totes maneres, cal dir que el resultat és molt digne pel conjunt local que va plantar cara amb la seva experiència i veterania, fins el punt d'avançar-se 3-1 i anar guanyant al descans per 3-2.

Finalment, el CP Vilafranca ha derrotat l'HC Montbui, el proper rival del Vallès Calafell CP, per 9-5. Els de Santa Margarida van mantenir les seves opcions a la primera meitat, amb un 3-1 en el descans. Però l'inici del segon temps va ser molt eficaç pel Vilafranca, que resolia el partit amb un 8-1 a favor. No obstant, el Montbui no va baixar els braços i va aconseguir maquillar el resultat.

Lliga B

dilluns 19. (jugat el 26 de novembre)
   0   CT Barcino - CP Vilanova   3
dijous 22.
7   G.E.i E.G. - CP Malgrat   14
divendres 23.
1   HC Esplugues - CH Ripollet A   6
   3   Sant Celoni B Lab. Feltor - CH Valldoreix   9
2   CH Ripollet B CP Cubelles   6
   Descansen: UE La Garriga i CE La Salle Bonanova

La jornada a la lliga B també va començar amb un ajornament del partit entre el CT Barcino i el CP Vilanova. Els vilanovins, tot i la unificació dels equips, no disposaven d'efectius per poder jugar a Barcelona. El partit, però, es va disputar el dilluns 26, amb victòria important del CP Vilanova, per 0-3. Un gran resultat pels vilanovins en una pista complicada pel seu tamany i pel bon joc que practica l'equip local. No obstant, la Federació ha retirat els punts al CP Vilanova i l'ha sancionat amb un punt menys.

També es va ajornar el partit entre l'HC Esplugues i el CH Ripollet A. Aquest partit es va disputar el 8 de febrer i la victòria va ser pel conjunt visitant. Els de Ripollet van imposar la seva superioritat i van guanyar per 1-6.

El CP Malgrat coninúa demostrant que va directe a assolir l'ascens per la via ràpida, guanyant a una pista molt complicada com és la del G.E.i E.G de Girona, ni més ni menys que per 7-14. Festival golejador d'un equip que demostra tenir facilitat per fer gols, però també per rebre'n.

El CH Valldoreix vol continuar demostrant que és un dels equips punters de la lliga B, aquest cop va derrotar el Sant Celoni B a domicili. Els nou gols encaixats pels locals demostren la diferència de qualitat entre els dos equips, un que és nou a la lliga i l'altre que va renunciar a pujar, quedant segon la temporada passada.

Per acabar, el CP Cubelles continua la seva ratxa imparable a la lliga B, derrotant per 2-6 el CH Ripollet B a la seva pista. Els cubellencs sumen tres punts més que els permeten mantenir-se a les posicions de privilegi, una setmana més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada