dissabte, 17 de novembre del 2012

Segueix la mala ratxa!

CP Sant Celoni A 11 - Vallès Calafell CP 5

Els veterans del Vallès Calafell CP no van poder endur-se res positiu de la pista del CP Sant Celoni A Laboratoris Feltor. El resultat d'11-5 va ser massa ampli pel vist damunt la pista, però els visitants van repetir els errors de concentració durant cinc minuts a la segona part i el Sant Celoni ho va saber aprofitar per anar-se'n en el marcador. Aquest cop, a més, el Vallès Calafell CP va tenir molt mala sort, fent-se alguns gols en pròpia porteria.

Les instal·lacions del Sant Celoni són magnífiques. Un complex de pavelló i camps de futbol que es complementen molt bé i afavoreixen la convivència dels esportistes de la ciutat.

El bar disposa d'unes magnífiques tapes que podeu degustar abans, durant i després de cada partit.

Així ho vam fer nosaltres, arribant abans d'hora, directes al bar!

El Josep Maria i la Núria portaven un convidat, un amic seu, que va quedar impressionat de l'ambient que es viu a la lliga de veterans.

El David, el Frede, el "Canyi" i jo anavem en el primer cotxe, esperant l'arribada de la resta de companys, i vam poder prendre alguna cosa abans del partit.

El mostrador tenia bona pinta i la nit prometia!

L'arribada de la resta de l'expedició va causar sensació!

La protagonista va ser la nova companya de viatge, la farmaciola dels veterans.

Impressionant rebuda a les instal·lacions del Sant Celoni, on ens esperaven preparats!

El nom del Calafell a la porta del vestidor, propi dels grans aconteixements i esdeveniments importants.

I, al vestidor, molta cuixa! Aquesta foto és per les fans dels veterans... disfruteu-la!

Abans d'arrencar el partit, els dos equips van fer un minut de silenci en memòria del pare d'un jugador del Sant Celoni B, descansi en pau.

Els jugadors del Vallès Calafell CP van demostrar el seu fairplay abans, durant i després del partit.

L'enfrontament prometia ser interessant i anivellat. Els dos equips van sortir amb una defensa a l'home asfixiant i els primers minuts van ser de tempteig.

Es va avançar el CP Sant Celoni A Laboratoris Feltor amb un gol que va arribar fruit d'una errada de marcatge, 1-0.

Però el Vallès Calafell CP, conscient de les seves aspiracions en el partit, no es va deixar impressionar i va aconseguir l'empat, mitjançant Josep Rion, en una jugada d'habilitat per darrera la porteria.

El Sant Celoni tornava a avançar-se en el marcador i prenia avantatge, novament, 2-1.

A la meitat de la primera part, els dos equips semblaven tenir-se molt de respecte i les precaucions defensives eren moltes.

El comjunt local aconseguia el 3-1 que li donava tranquil·litat, però quedava molt de partit.

El Vallès Calafell no li perdia la cara a l'enfrontament i feia el 3-2, mitjançant Javi Luna, amb una jugada molt similar a la del primer gol de Rion.

L'equip visitant seguia confiant en la remuntada i estava jugant força bé. La diferència entre els dos equips era inexistent.

Però, el Sant Celoni aconseguia el quart gol, minuts abans del descans, i es posava amb avantatge de 4-2, tot just quan semblava que l'empat estava més a prop.

La mala sort dels jugadors ver-i-blancs es va trencar per un moment, quan Miguel Ángel Perín s'estrenava en la lliga, marcant el 4-3 amb el que s'arribava al descans.

El Vallès Calafell CP estava jugant força bé i els jugadors estaven segurs de poder donar el tomb al partit.

Però, la segona part va ser completament diferent a la primera, si bé en els primers minuts es va mantenir el ritme de la primera part.

El CP Sant Celoni aconseguia el 5-3 i tornava a agafar avantatge de dos gols.

Tot seguit feia el 6-3, però el Vallès Calafell CP aconseguia el 6-4, mitjançant Epi, en una jugada amb molta empenta.

A partir d'aquí, el conjunt visitant, veient la perillositat de les accions de l'equip local i l'augment de la seva agressivitat ofensiva, va decidir canviar el sistema defensiu a zona.

Però, el canvi de tàctica no va funcionar i el conjunt local agafava un avantatge definitiu amb tres gols consecutius, en poc més de cinc minuts, posant-se 9-4 en el marcador.

Algun dels gols locals va ser amb molta fortuna i algun altre en pròpia porta. Els cinc minuts que sempre resulten letals pel Vallès Calafell CP tornaven a succeïr a la segona meitat, deixant l'equip, novament, sense opcions.

Abans d'acabar el partit, però, Javi Luna aconseguia el 9-5, arrastrant la bola a l'escaire de la porteria local.

Josep Maria Hernàndez va aturar una falta directa al conjunt local, però no va poder fer res per salvar els dos gols de l'equip local que vindrien a continuació, un d'ells, novament, en pròpia porta.

Sobre la pista no es veia tanta diferència com la que reflectia en el marcador, però certament la segona meitat del Vallès Calafell CP va deixar molt que desitjar.

Al final del partit, els jugadors locals reconeixien que el resultat havia estat massa exagerat pel joc i pel nivell dels dos equips, però és el que reflectia el marcador.

Poc abans del final, Javi Luna va disposar d'un penal que no va poder materialitzar. No estem tenint sort amb els penals i les faltes, de moment no n'hem pogut materialitzar cap en les tres jornades que portem de campionat.

Com a consol, els jugadors del Sant Celoni ens van dir que ells, debutants a la lliga A la temporada passada, al final de la primera volta només portaven tres punts i van aconseguir salvar-se en una remuntada a la segona part del campionat. L'inici de la seva remuntada va ser davant l'UE Horta, proper rival del Vallès Calafell CP a casa. Esperem que també sigui aquest el nostre cas!