dimarts, 20 de novembre del 2012

Entrenament improvitzat


L'inesperat ajornament del partit que havíem de disputar davant l'UE Horta no ha permès que el nostre "capi" estrenés les noves ulleres al més pur estil Men in black. Semblava un reporter del Caiga quien caiga! Però hem de reconèixer que l'estil del nostre "capi" és únic i inconfusible. Amb ulleres noves dóna més joc i passa més la bola. Esperem que també pugui estrenar-se com a golejador en el proper partit, a casa, davant del FC Barcelona.


Tothom quedava enlluernat pel reflex de la seva suadera, menys ell. El "Tutus" quedarà bé, ara, a totes les fotos.


Sinó, mireu aquesta, al més pur estil James Bond.


L'altre protagonista de l'entrenament improvitzat que hem fet per la no visita de l'UE Horta, ha estat la farmaciola que vam estrenar a Sant Celoni. Ningú l'ha utilitzat, però té de tot!


El nostre talismà que tant hem trobat a faltar en els primers partits de la competició, el "Rivi", avui olorava victòria i ha baixat a veure el partit que no s'ha jugat. Llàstima, perque amb ell a la banqueta, l'Horta no tenia res a pelar.


Dins la pista, els de sempre, amb el Núñez, el Mudarra i el José que ens acompanyen quan no hi ha partit.


Un de quatre són els porters que han vingut avui. Han faltat tots els Josep Maries, que no han vingut perquè ja portaven posat el pijama i els hi feia mandra!


Així, doncs, recuperàvem aquell porter que mai ens falla, la fusta, cada cop més atrotinada.


Alguns no escalfen prou bé i, després, han de canviar-se per precaució. Aquest és el cas del personatge que surt a la foto, en primer terme. Massa pendent de quedar bé a les fotos (estem de campanya) i poc escalfar!


El "Canyi" ha arribat un xic tard i el Frede ha vingut sol. Per això, ha decidit no sortir d'inici i fer-ho amb la gent més cansada.


A la pista, molta diferència entre un equip i l'altre. L'Horta no hi era i això s'ha notat. El Calafell atacava i defensava alhora!


A la banqueta, el trio d'asos mirava el joc dels seus companys amb behemència.


El Frede ens ensenya el seu...


El Tutus, amb les ulleres noves, però ja sense la suadera, buscava sort davant de porta amb constància i tenacitat.


El Javi, avui, no ha marcat. Feia dies que no entrenava, gairebé un mes, però encara s'ha mantingut prou bé sobre la pista.


L'Epi ho dóna tot en els entrenaments. El seu estil és inimitable i inconfusible!


Defensa pressionant, ja que aquest any ens hem oblidat de jugar en quadre.


I, així ens va! De moment, tres derrotes i zero punts. Avui que teníem esperança de sumar, no hem pogut jugar!


La propera visita a casa serà del Barça... alguns ja s'entrenen per guanyar. I saben que la millor manera d'assegurar-se la victòria és canviar de samarreta!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada