dimecres, 7 de novembre del 2012

Fent pinya a La Gran Muralla


Després del partit davant el Girona CH, ens vam desplaçar fins el restaurant xinès La Gran Muralla per poder gaudir del nostre primer sopar de la temporada, després d'un partit oficial. Aquest any, anirem combinant el Lizarrán amb aquest nou patrocinador, hem de tenir a tothom content! Malauradament, la distància dels gironins no els va permetre acompanyar-nos, ja que haurien arribat a casa seva a hores intempestives...


L'equip al complert, inclosos els dos jugadors que descansaven en aquesta jornada, el Javi Luna i el Ramon Ferré, van poder comentar aquelles coses a millorar pels propers partits, tant en el joc col·lectiu com en l'aspecte individual.


Un dels nostres il·lustres seguidors, enfundant-se la samarreta del torneig de veterans de la Festa Major 2011, demostrava el seu suport a l'equip i es preparava per fer-nos passar una nit inoblidable.


El Lin es suma a la festa dels veterans i està molt engrescat amb la nova temporada a la lliga A de veterans. Aviat obrirem franquícia a la xina i farem una gira per Àsia...


Com ja és costum, les seves delicioses patates braves no van faltar a la taula dels veterans.


En Javi Luna, una mica tip dels àpats asturians dels darrers dies, va poder tornar a degustar els sopars que ens preparen a La Gran Muralla.


El Josep Maria Hernàndez i el Miguel Ángel Perín seguien la conversa, atentament.


Una mena de "boles" de verdures fregidetes van arribar a la taula. Estaven boníssimes i van tenir molt d'èxit.


El "Frede" ja començava a aclucar els ullets... mentre el "Canyi" seguia comentant les jugades del partit.


L'MVP de la nit, el "Tutus", satisfet pel seu partit, no parava de menjar. Havia fet gana i calia celebrar la seva actuació. Abans del partit, va reparar la direcció del seu patí, que va impedir que acabés la primera part del partit de Palafrugell.


Els plats anaven arribant a taula, el pollastre amb verduretes tornava a ser present a la degustació.


Els veterans van tenir un sopar agradable i on es va parlar molt d'hoquei, hi ha molt per millorar i per pulir.


A l'altra banda de la taula, estaven més pel menjar i el bon beure.


El "Capi" mirava sorprès el fum que sortia del plat que tenia al davant, el pollastre treia fum... però no va quedar res!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada