dijous, 29 de novembre del 2012

Anem a Can Passanals

VS

HC Montbui - Vallès Calafell CP

Demà a la nit, juguem el primer partit entre els dos equips que vàrem assolir l'ascens la temporada passada, l'HC Montbui i el Vallès Calafell CP. Sens dubte, serà un partit per gaudir del joc i de l'hoquei. L'equip de Santa Margarida és un dels que practica un joc més modern i d'atac a la lliga A de veterans. Esperem que, aquest any, els partits davant de l'HC Montbui siguin diferents als de l'any passat. Almenys, aquest any no estan condicionats per la classificació i podrem jugar sense la pressió d'haver de guanyar-los. Segur que això afavorirà un joc més alegre i vistós per part dels dos equips. Bon partit pels aficionats que es desplacin al Pavelló de Can Passanals.


Aquí podem veure els resums dels dos partits disputats la temporada passada, a Montbui i a Calafell. També podem veure la "moviola" dels partits d'allí i d'aquí. Segur que podrem veure detalls per on atacar el rival i poder treure partit en favor nostre.

El conjunt de Santa Margarida ja ha aconseguit els seus primers tres punts en derrotar el Cerdanyola CH, per 7-4, a Can Passanals. Li va costar, havent de suportar una dolorosa derrota davant el CE Noia Freixenet per 10-5 i una altra d'ajustada davant el CP Congrés, per 6-7, en les primeres dues jornades del campionat. En el darrer partit, el CP Vilafranca els va doblegar per un resultat de 9-5. Els de Santa Margarida també veuen el partit davant el Vallès Calafell CP com una oportunitat de puntuar i sortir dels darrers llocs de la classificació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada