diumenge, 10 de novembre del 2019

Emma De Bargas, Laura Solé i Vanessa Sans, al Campionat de Catalunya Cadet

Publicada el 27 de gener de 1997, a la pàgina 24 del Diari del Baix Penedès

L'any 1997, Vilanova i la Geltrú acollia la Copa Catalana, amb un total de 36 patinadores de 12 clubs diferents de Catalunya. Laura Solé aconseguia el primer lloc, en programa curt i programa llar, en la categoria Cadet. Marta Fuster era tercera, en curt, i setena, en llarg, en la categoria Infantil.


Amb aquest fulletó, la secció de Patinatge Artístic buscava joves talents en les escoles, per a la pràctica del patinatge.

Publicada al Diari del Baix Penedès

Publicada el 2 de març de 1997, al Diari del Baix Penedès

Marta Vera seguia, una temporada més, com a entrenadora de la secció de Patinatge Artístic del Club Patí Calafell. Emma De Bargas era la principal patinadora, referent de la secció.

Publicada el 14 de març de 1997, al Diari del Baix Penedès

La Pobla de Mafumet tornava a acollir la Prova de Debutants. Fabienne Aguilar i Anna Elena Martínez van superar les proves, la resta no les va superar. Hi van participar les patinadores Paula Gayo, Iris Rotger, Marta Cereijo i Anna Mateu, a més de les dues anteriors.

Publicada el 27 de març de 1997, a la pàgina 23 del Diari del Baix Penedès

En el III Trofeu de Clubs de Tarragona, celebrat a l'Hospitalet de l'Infant, Fabienne Aguilera i Iris Rotger assolien la vint-i-unena i vint-i-sisena plaça, en la categoria de 9 i 10 anys. Cristina Sans va ser primera i Paula Gayo dotzena, en la categoria fins a vuit anys. Daniel Córcoles era dotzè, en categoria masculina. Anna Mateo va ser vint-i-quatrena, en la categoria entre 11 i 12 anys. Finalment, cal destacar la tercera posició de Meritxell Sòria, en els majors de 13 anys.



Meritxell Sòria superava la prova de Debutants, celebrada a Salou. No obstant, Cristina Sans no tenia la mateixa sort.

Publicada l'11 d'abril de 1997, a El 3 de VUIT

Laura Solé, Emma De Bargas i Vanessa Sans es van classificar pel Campionat de Catalunya de la categoria Cadet que es disputaria a Solsona. La lluïda actuació en el pavelló del C.P. Dertusa (Tortosa), en el Campionat Provincial, els va donar aquesta oportunitat.


Publicada el 18 d'abril de 1997, a la pàgina 21 del Diari del Baix Penedès

Vanessa Sans va ser segona, en figures obligatòries. Laura Solé, quarta, no va pujar al podi. Emma De Bargas va ser cinquena i Núria Rovirosa va ser novena. En la modalitat de lliure, Laura Solé va ser segona, Emma De Bargas va ser tercera, Vanessa Sans va ser cinquena i Núria Rovirosa seria quinzena.


Publicada el 18 d'abril de 1997, a El 3 de VUIT

En la classificació general, Laura Solé seria segona, per darrera de Laia Muñoz (Reus Deportiu). Emma De Bargas quedaria en tercer lloc i Vanessa Sans seria sisena. Núria Rovirosa quedaria fora dels Campionats de Catalunya, quedant en desena posició.

Publicada el 25 d'abril de 1997, al Diari del Baix Penedès

Publicada el 25 d'abril de 1997, a El 3 de VUIT

Emma De Bargas va ser vuitena, en figures obligatòries del Campionat de Catalunya, celebrat a Solsona. Vanessa Sans va quedar en dissetè lloc i Laura Solé va ser vint-i-sisena. En la modalitat de lliure, Laura Solé aconseguia el novè lloc, Emma De Bargas era tretzena i Vanessa Sans vintena. En Combinada, De Bargas va quedar en dotzè lloc, Solé era quinzena i Sans vintena. Per tant, Emma De Bargas aconseguia la classificació pel Campionat d'Espanya que s'havia de celebrar a Múrcia, entre el 23 i el 25 de maig.

Publicada el 9 de maig de 1997, al Diari del Baix Penedès

En la categoria Cadet, Marta Fuster va ser segona del Campionat de Catalunya, disputat al Palau d'Esports del Reus Deportiu, en la modalitat de lliure, i tercera, en la modalitat de Figures Obligatòries.

Publicada el 23 de maig de 1997, a la pàgina 24 del Diari del Baix Penedès

Sàskia De Bargas guanyava la Copa Primavera, en figures obligatòries, en la categoria Aleví, celebrada al pavelló calafellenc. Laura Zapater era cinquena, en la mateixa modalitat i categoria. De Bargas va ser tercera i Zapater cinquena, en la modalitat de lliure.

Publicada el 24 de maig de 1997, a la pàgina 38 del Diari de Tarragona

Carolina Alguacil va ser sisena, en figures obligatòries, en la categoria Infantil. En lliure, va ser cinquena. Hi van participar setze patinadores en la categoria Infantil i cinc en Aleví.


Anna Casanova i Carolina Casellas, al podi. Foto cedida per Marian Peeters

Anna Casanova guanyaria el Campionat Territorial, en la categoria Juvenil B, celebrat al Pla de Santa Maria. Carolina Casellas seria tercera, pujant al podi.

Publicada el 23 de maig de 1997, a la pàgina 85 d'El 3 de VUIT

Publicada el 29 de maig de 1997, a la pàgina 13 del Diari de Tarragona

Publicada el 30 de maig de 1997, a El 3 de VUIT

Emma De Bargas va ser dotzena, en la Combinada de la categoria Cadet, en el Campionat d'Espanya de Múrcia. En el programa curt va ser dotzena, en figures obligatòries va quedar en quart lloc i, per últim, en el programa llarg va ser dotzena, també.

Publicada el 20 de juny de 1997, a El 3 de VUIT

Vanessa Sans i Emma De Bargas van ser premiades per l'ajuntament de Calafell, en la Festa de l'Esport, per la seva participació en els Campionats d'Espanya, l'any anterior.

Publicada el 18 de juliol de 1997, al Diari del Baix Penedès

Emma De Bargas i Anna Casanova van participar en el Festival de la Festa Major de Sant Jaume dels Domenys.

Publicada el 29 d'agost de 1997, a la pàgina 19 del Diari del Baix Penedès


La seva germana, Sàskia, va ser segona en figures obligatòries i quarta en la combinada, en el Campionat provincial de Tardor de les categories Aleví i Infantil.

Publicada el 19 de setembre de 1997, a la pàgina 71 del 3 de VUIT

Publicada el 19 de setembre de 1997, a la pàgina 19 del Diari del Baix Penedès

Anna Casanovas aconseguia el segon lloc en el Campionat de Tardor de patinatge, celebrat a la Pobla de Mafumet.

Publicada el 3 d'octubre de 1997, a la pàgina 20 del Diari del Baix Penedès

La participació del Club Patí Calafell, en el Trofeu de la Mercè, disputat en el Palau d'Esports de Barcelona, va ser positiva. Hi van participar seixanta patinadores i patinadors d'Itàlia, Croàcia, Eslovènia i Catalunya. Vanessa Sans va quedar en cinquena posició, en la modalitat Combinada. Marta Fuster i Núria Rovira van ser vuitena i desena. En categoria Júnior, Emma De Bargas seria segona, Laura Solé seria setena i Anna Casanova va assolir l'onzè lloc.

Publicada el 28 de novembre de 1997, a la pàgina 19 del Diari del Baix Penedès

Cristina Sans va superar les proves de Debutants, celebrades a Alcanar. Això li va permetre disputar el Campionat Territorial de Debutants, a l'Hospitalet de l'Infant.

Publicada el 12 de desembre de 1997, a la pàgina 23 del Diari del Baix Penedès

Cristina Sans va ser tercera, en la general, en el Campionat Territorial de Debutants, en Patinatge Artístic, celebrat a finals de novembre de 1997.

Publicada el 27 de desembre de 1997, a la pàgina 21 del Diari del Baix Penedès

La participació en la Copa President, els dies 14 i 15 de desembre, va permetre aconseguir el cinquè lloc, millorant el resultat de l'any anterior, entre vint-i-un clubs de la província. Anna Casanova, Emma De Bargas, Laura Solé, Sàskia De Bargas, Laura Zapata i Cristina Sans hi van participar pel Club Patí Calafell.

D'altra banda, Anna Casanova assoliria el vuitè lloc, en la Copa Catalana de Patinatge Artístic, disputada a Girona. El segon lloc aconseguit en el Campionat de Tardor, li havia donat l'oportunitat de participar-hi.


Patinadores i patinadors de la secció del C.P. Calafell, en el Festival anual de Patinatge Artístic. Foto cedida per Paula Gayo

Patinadores i patinadors de la secció del C.P. Calafell, en el Festival anual de Patinatge Artístic. Foto cedida per Paula Gayo

Patinadores i patinadors de la secció del C.P. Calafell, en el Festival anual de Patinatge Artístic. Foto cedida per Paula Gayo

Patinadores de la secció del C.P. Calafell, en el Festival anual de Patinatge Artístic. Foto cedida per Paula Gayo

Patinadores de la secció del C.P. Calafell, en el Festival anual de Patinatge Artístic. Foto cedida per Paula Gayo

Patinadores de la secció del C.P. Calafell, en el Festival anual de Patinatge Artístic. Foto cedida per Paula Gayo

Patinadores de la secció del C.P. Calafell, en el Festival anual de Patinatge Artístic. Foto cedida per Paula Gayo

Patinadores de la secció del C.P. Calafell, en el Festival anual de Patinatge Artístic. Foto cedida per Paula Gayo

Alba i Sara Raventós, juntament amb Paula Gayo, en el Festival anual de Patinatge Artístic. Foto cedida per Paula Gayo

Paula Gayo, amb l'entrenadora Marta Vera, després del Festival anual de Patinatge Artístic. Foto cedida per Paula Gayo

La secció de Patinatge Artístic, a l'estiu d'aquell any, també va organitzar el seu tradicional Festival anual de Patinatge Artístic, on hi van participar tots els patinadors i totes les patinadores del club.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada