dimarts, 26 de novembre del 2019

Es toca fons caient al pou de la Segona Catalana

Primer equip del Club Patí Calafell, en la temporada 1999/2000

La darrera temporada del segle XX, el Club Patí Calafell tocaria fons, amb un descens a Segona Catalana que deixava el club en una situació molt complicada. L'arribada de Joan Canals i el seu posterior relleu per Lucas Sorio marcaria la temporada. L'equip estava format per Xavi Esplugas, Xavier Solé, Josep Saladié, Josep Solé, Josep Costa, Daniel Palau, Josep Maria Solé, Gerard Solé, Iván Bertran i Josep Maria Palau. També, hi van jugar Lluís M. Ferrer, David Cano, Jordi Mier, Xavier Pedreny, Alexis i Joan Jordi Llambrich.


Publicada a la pàgina 24 del Diari del Baix Penedès, el 2 de juliol de 1999

Al juliol es celebrava l'assemblea per a fer balanç de la temporada anterior i anunciar la incorporació a la banqueta d'un tècnic experimentat, Joan Canals, que venia d'ascendir al Mollet. L'objectiu era mantenir la categoria, segons l'entrenador. Però, les coses, ben aviat, es van començar a torçar.

Ferran Rodríguez entrevistant a la Presidenta Fina Òrrit i l'entrenador Joan Canals.

Publicada a la pàgina 20 del Diari del Baix Penedès, el 30 de juliol de 1999

Publicada a la pàgina 39 del Diari del Baix Penedès, el 23 de juliol de 1999

Publicada al Diari del Baix Penedès, el 30 de juliol de 1999

També, en aquell estiu, es va celebrar una nova edició del Torneig de Veterans del club, amb un triangular entre dos equips locals i el Vilanova. El torneig va servir per a tornar a veure en acció les "velles" glòries del Club Patí Calafell.

Resultats de la Primera Catalana, en la temporada 1999/2000

Classificació de la Primera Catalana, en la temporada 1999/2000

La mala temporada del Club Patí Calafell el va portar a ocupar el darrer lloc de la classificació de la Primera Catalana, amb quinze punts. Sis victòries i tres derrotes, vint-i-una derrotes, encaixant cent cinquanta-un gols i fent-ne només vuitanta-dos, va ser el trist balanç d'aquell campionat.

Golejadors de la Primera Catalana, en la temporada 1999/2000

Els màxims golejadors de l'equip van ser Xavier Solé i Josep Solé, amb vint gols. Un dels reforços que van venir a mitja temporada, Lluís Mª Ferrer, en va fer dotze.

Publicada a la pàgina 22 del Diari del Baix Penedès, el 8 d'octubre de 1999

El primer partit del campionat va acabar en derrota, per 6 a 1, a la pista del Mollerussa.

Publicada a la pàgina 27 del Diari del Baix Penedès, el 15 d'octubre de 1999

En la segona jornada, el Calafell aconseguia el primer punt, empatant a quatre gols, davant el Pla de Santa Maria.

Publicada a la pàgina 31 del Diari del Baix Penedès, el 15 d'octubre de 1999

En un partit amistós, Gerard Solé va rebre una agressió per part de Oriol Raja, jugador del Club Natació Reus "Ploms". El jugador calafellenc va denunciar els fets a la Guàrdia Civil i a la Policia Local.

Publicada al Diari del Baix Penedès, el 22 d'octubre de 1999

En la tercera jornada, es va invertir l'ordre de joc. El Calafell va jugar a casa, davant el Juneda, perdent per 1 a 5. El públic local va acabar aplaudint els visitants.

Publicada a la pàgina 32 del Diari del Baix Penedès, el 29 d'octubre de 1999

En la quarta jornada, va arribar la primera victòria verd-i-blanca, en el campionat. Va ser davant el Vilaseca, per 6 a 2. Aquests punts feien escalar posicions en la classificació, posant-se desè.

Publicada a la pàgina 23 del Diari del Baix Penedès, el 5 de novembre de 1999

Però, en la següent jornada, el Calafell tornaria a caure, aquest cop per la mínima (2-1), davant l'Hospitalet. Josep Solé feia el gol visitant. L'entrenador es queixava de la manca d'un golejador per a l'equip.

Publicada a la pàgina 23 del Diari del Baix Penedès, el 12 de novembre de 1999

En la següent jornada, una nova derrota (2-5), a casa, davant el Sant Just. Gerard Solé i Josep Solé van ser els autors dels gols locals.

Publicada a la pàgina 23 del Diari del Baix Penedès, el 19 de novembre de 1999

La visita del Club Patí Vilafranca va suposar una nova derrota (1-4) pel Club Patí Calafell. Josep Solé tornava a ser el golejador local.

Equip Sènior del Club Patí Calafell, en la temporada 1999/2000, a la pista del C.E. Vendrell

En el partit davant el Club d'Esports Vendrell, amb Lucas Sorio d'entrenador, l'equip va comptar amb Xavier Esplugas, Xavier Solé, Josep Solé, Xavier Pedreny, Josep Costa, Daniel Palau, Iván Bertran, Gerard Solé, Josep Maria Solé i Josep Saladié.

Publicada a la pàgina 19 del Diari del Baix Penedès, el 26 de novembre de 1999

Publicada a la pàgina 19 del Diari del Baix Penedès, el 26 de novembre de 1999

El relleu a la banqueta, entre Joan Canals i Lucas Sorio va crear crispació al club. En el derbi davant el Club d'Esports Vendrell, Lucas Sorio s'estrenava com a entrenador del primer equip, perdent per 4 a 2, davant l'etern rival.

Publicada a la pàgina 1 del Diari del Baix Penedès, el 3 de desembre de 1999

El club no va voler afegir llenya al foc, prohibint el debat entre Sorio i Canals, en una emissora comarcal. Joan Canals havia acusat l'actual entrenador verd-i-blanc de fer-li el llit.

Publicada a la pàgina 24 del Diari del Baix Penedès, el 3 de desembre de 1999

Lucas Sorio responia Joan Canals fent guanyar el seu equip, per 4 a 2, davant el C.E. Cornellà. Xavier Solé (3), Josep Solé i Gerard Solé van marcar els quatre gols locals.

Publicada a la pàgina 24 del Diari del Baix Penedès, el 10 de desembre de 1999

Però. la victòria anterior seria un miratge. La derrota (6-2) del Calafell a la pista del Casal L'Espluga, tornaria a posar al seu lloc l'equip verd-i-blanc. Josep Saladié i Josep Costa serien els golejadors visitants.

Publicada a la pàgina 32 del Diari del Baix Penedès, el 17 de desembre de 1999

La visita el Club Patí Vilanova tornava a suposar una dura derrota local (1-6). El gol de l'honor el va marcar Joan Jordi Llambrich, de penal.

Publicada a la pàgina 1 del Diari del Baix Penedès, el 24 de desembre de 1999

Publicada a la pàgina 24 del Diari del Baix Penedès, el 24 de desembre de 1999

La visita al pavelló del Reus Deportiu suposava una nova contundent derrota (8-1) per l'equip de Lucas Sorio, fet que continuava avivant el debat a la banqueta i la polèmica fomentada per Joan Canals que comparava els resultats seus amb els de Sorio.

Publicada a la pàgina 19 del Diari del Baix Penedès, el 24 de desembre de 1999

Publicada a la pàgina 19 del Diari del Baix Penedès, el 14 de gener del 2000

L'any 2.000 començava amb la mateixa tònica de l'anterior. Una dura golejada encaixada (1-9), al pavelló Joan Ortoll, davant els Monjos, deixava molt tocat l'equip. Jordi Mier seria un dels reforços que va aconseguir l'equip, procendent del Sitges, per a afrontar el tram final de la temporada.

Publicada a la pàgina 23 del Diari del Baix Penedès, el 21 de gener del 2000

El Martinenc s'imposava al Calafell, per la mínima (5-4), en la següent jornada. David Cano s'estrenava amb l'equip verd-i-blanc. Josep Solé (2), Josep Costa i Xavier Solé van ser els golejadors. El Calafell es va deixar remuntar un 1 a 4 favorable.

Publicada a la pàgina 1 del Diari del Baix Penedès, el 28 de gener del 2000

Publicada a la pàgina 24 del Diari del Baix Penedès, el 28 de gener del 2000

El darrer partit de la primera volta del campionat suposava una nova derrota (4-7), a domicili, davant el P.H.C. Sant Cugat. Josep Solé (2), Josep Costa i David Cano van fer els gols locals.

Publicada a la pàgina 24 del Diari del Baix Penedès, el 28 de gener del 2000

Publicada a la pàgina 24 del Diari del Baix Penedès, el 4 de febrer del 2000

La segona volta del campionmat arrencava amb una victòria calafellenca (6-4), davant el Mollerussa, al Pavelló Joan Ortoll. els gols de Xavier Solé (2), David Cano (2) Xavi Esplugas i Josep Solé donaven la victòria als verd-i-blancs.

Publicada a la pàgina 31 del Diari del Baix Penedès, el 18 de febrer del 2000

En les següents jornades, el Calafell cauria derrotat, 6 a 5 a la pista del Pla i 6 a 1 a la pista del Juneda.

Publicada a la pàgina 23 del Diari del Baix Penedès, el 25 de febrer del 2000

En la següent sortida, el Calafell derrotaria el Vilaseca (2-3), a la seva pista. Dos gols decisius de David Cano i un de Xavier Solé van servir per a endur-se la victòria.

Publicada a la pàgina 23 del Diari del Baix Penedès, el 3 de març del 2000

Una nova victòria (3-1), en el pavelló Joan Ortoll, davant L'Hospitalet, donava esperances al Calafell. Novament, dos gols de David Cano tornaven a ser decisius. L'altre golejador era Josep Solé.

Publicada a la pàgina 26 del Diari del Baix Penedès, el 10 de març del 2000

L'incident entre Gerard Solé i Oriol Raja sortia, novament, en premsa, després de declarar en el Jutjat del Vendrell. Gerard Solé havia decidit, setmanes abans, penjar els patins.

Publicada a la pàgina 26 del Diari del Baix Penedès, el 17 de març del 2000

Una nova derrota (6-5), a la pista del Pla de Santa Maria, complicava la classificació al Calafell que es posava, novament, penúltim. Els tres gols de Xavier Solé i els gols de David Cano i Josep Solé no van ser suficients per a aconseguir quelcom positiu d'aquest desplaçament. D'altra banda, el Sant Just s'imposava (7-1) al Calafell, en una nova jornada. El gol de l'honor el va marcar David Cano.

Publicada a la pàgina 25 del Diari del Baix Penedès, el 24 de març del 2000

La visita al pavelló del Club Patí Vilafranca va suposar una dura derrota (9-2), pel conjunt calafellenc. David Cano i Xavier Solé van fer els dos gols del Calafell.

Publicada a la pàgina 27 del Diari del Baix Penedès, el 31 de març del 2000

La visita del Club d'Esports Vendrell, en el derbi comarcal, va acabar en un empat a tres gols que no deixava satisfets a cap dels dos equips. Pozo va aturar tres penals, convertint-se en l'heroi visitant. Lluís Ferrer (2) i Xavier Solé van marcar els gols locals. Ferrer debutava amb el calafell, en aquesta jornada.

Publicada a la pàgina 35 del Diari del Baix Penedès, el 7 d'abril del 2000

El Cornellà derrotaria el Calafell (6-5), en un partit decisiu, que deixaria cuer al Calafell. Ferrer (3), Mier i Costa feien els gols verd-i-blancs.

Publicada a la pàgina 25 del Diari del Baix Penedès, el 20 d'abril del 2000

Després de Setmana Santa, el Calafell derrotava L'Espluga per 5 a 4. Els gols locals els van marcar Lluís Ferrer (3), Costa i Josep Solé.

Publicada a la pàgina 23 del Diari del Baix Penedès, el 28 d'abril del 2000

La visita a Les Casernes de Vilanova i la Geltrú va acabar en una mínima derrota (2-1), davant el Club Patí Vilanova. El gol visitant el va marcar Xavier Solé.

Publicada a la pàgina 25 del Diari del Baix Penedès, el 5 de maig del 2000

Una nova derrota (3-4), al pavelló Joan Ortoll, davant el Reus Deportiu, deixava cuer en solitari al Calafell. Els verd-i-blancs s'havien avançar 3 a 0, amb dos gols de Xavier Solé i un de Josep Solé. Però, els reusencs van remuntar el partit.

Publicada a la pàgina 35 del Diari del Baix Penedès, el 12 de maig del 2000

La sortida als Monjos va suposar una contundent derrota (10-1) pel Calafell. El gol de l'honor el va marcar Lluís Ferrer.

Publicada a la pàgina 35 del Diari del Baix Penedès, el 19 de maig del 2000

Un empat a la pista del Martinenc (3-3) donava un punt més al Calafell, que seguia en la darrera posició de la classificació. Tres gols de Mier, un de David Cano i dos de Lluís Ferrer completaven el marcador local.

Publicada al Diari del Baix Penedès, el 26 de maig del 2000

Publicada al Diari del Baix Penedès, el 26 de maig del 2000

En la darrera jornada, amb una nova derrota a la pista del Sant Cugat (6-2), el Calafell materialitzava el descens a la Segona Catalana. Els gols de Ferrer i Alexis van ser insuficients.

Publicada a la pàgina 23 del Diari del Baix Penedès, el 4 de febrer del 2000

A la base, el Calafell comptava amb un equip Benjamí, un Aleví, un Infantil i un Juvenil.

Equip Infantil del Club Patí Calafell, en la temporada 1999/2000

L'equip Infantil del Club Patí Calafell, en aquella temporada, estava entrenat per David Totosaus. El coordinador de la Base era Lucas Sorio. L'equip estava format per Ferrer, Joan Pons, Català, Cañada, Rafel Solé, Ferran Ortoll, Marc Sánchez, Xavier Andreu, Miquel Solé i Oriol Palau.

Publicada a la pàgina 30 del Diari del Baix Penedès, el 26 de novembre de 1999

L'Ester Ferrer jugava en els equips base del Club Patí Calafell, sent una de les primeres noies que disputaven competicions oficials en equips mixtes.

Segon equip del Club Patí Calafell, en la temporada 1999/2000

El segon equip del Club Patí Calafell estava format per Xavier Esplugas, David Prieto, Pedreny, Pere Alari, Oriol Miracle, Francesc Gómez, Arnau Solé, Daniel Palau, Josep Maria Palau, Josep Maria Solé i Joan Jordi Llambrich. L'entrenador era Josep Mª Pedro.

Equips Sènior i Júnior del Club Patí Calafell, en la temporada 1999/2000

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada