dissabte, 23 de novembre del 2019

Empat remullat amb cava

Mollet H.C. - 5
C.P. Calafell - 5

Aniversaris (Felicitats, Miky, Capi i Cañi), cava i empat a 5, en el partit davant el Mollet. Ha començat marcant el Calafell (Frederic Sevé Vives), en el minut 2. Però, el Mollet ha acabat el primer temps per davant (4-1), amb els dos primers gols afortunats de rebot.

En el primer temps, el Mollet va disposar d'una superioritat numèrica, durant 2 minuts. Però, no la va aprofitar. El Calafell va errar un penal. Amb el 4 a 1 s'arribava al descans.

El Calafell es posava en el partit, de nou, amb un golàs de xut creuat a l'escaire de Ramon Ferré Solé. Però, el Mollet feia el cinquè (gol protestat pel Calafell, ja que no va entrar) i semblava sentenciar el partit. El conjunt visitant ha jugat 4 minuts en inferioritat numèrica, en veure dues blaves seguides. No obstant, l'àrbitre va compensar l'error. Un altre gol de Frederic Sevé (penal) i un nou remat a l'escaire de Ramon Ferré, posaven un emocionant 5-4, en el marcador.

Quan ja semblava acabat el partit, una jugada individual de Javi Martinez Roman, a manca de set segons pel final, acabava en el gol de l'empat, fent passar la bola entre un bosc de cames. Bon partit i gran sopar, culminat amb cava i el millor flam del món.