dilluns, 4 de novembre del 2019

El segon equip es proclama Campió de Segona Catalana


De la temporada 1996/97, cal destacar que el segon equip del Club Patí Calafell es va proclamar Campió de la Segona Catalana. L'equip estava entrenat per Josep Pallarès. El formaven Jordi Fontanillas, Jordi Sevé, Mariano Guisado, Joan Romeu, Jordi Casanovas, Juan Luís Cachinero, Joaquín Cachinero, Joan Rovira, Juan Luís Mudarra, José Antonio Espinosa, Daniel Espinosa i Frederic Sevé.


El primer equip militava a la Primera Catalana, entrenat per José Manuel Espinosa. El formaven Enric Fontanillas, Jaume Gener, Javi Luna, Xavier Solé, Eugeni Collado, Àlex Garcia, Joan Rovira, José Antonio Espinosa, Josep Saladié i Salvador Soler.

En les categories de la base del club, la temporada 1996/97 no va ser molt destacable. L'equip Júnior veia com el Reus Deportiu s'emportava el Campionat Provincial, per davant del Pryca Reus "Ploms" i el C.H. Vilaseca.

Equip Juvenil del C.P. Calafell, en la temporada 1996/97, cedida per Miguel Ángel Perín

En la categoria Juvenil, el Calafell era segon del Campionat Provincial, just per darrera del Reus Deportiu. El tercer classificat va ser el Pryca Reus "Ploms". L'equip Juvenil estava entrenat per Xavier Tarragó. El formaven Miguel Ángel Perín, David Prieto, Oriol Miracle, Xavier Urgell, Pere Alari, Xavier Pérez, Josep Maria Solé, Josep Maria Palau, Daniel Palau i Sergi Romeu. El delegat era Josep Solé.

Equip Infantil del C.P. Calafell, en la temporada 1996/97, cedida per Javi Martínez

L'equip estava entrenat per Xavier Tarragó i Paco Martínez n'era el delegat. Els jugadors eren José Rodríguez, Sergi Romeu, Javi Martínez, Víctor Palacios, Aleix Serrano, Joan Raventós, Òscar Vidal i Juan Martínez.

Equip Infantil del C.P. Calafell, en la temporada 1996/97, cedida per Dolors Costa

En la categoria Infantil, l'equip del Club Patí Calafell va tenir un paper destacat, assolint el Campionat Territorial, per davant del C.E. Vendrell i el Reus Deportiu. Javi Martínez va marcar seixanta-set gols i va ser el jugador més regular de l'equip.

Equip Infantil del C.P. Calafell, en la temporada 1996/97, cedida per Dolors Costa

Publicada el 4 d'octubre de 1996, a El 3 de VUIT

Es van classificar pel Campionat de Catalunya, disputant les semifinals davant el Cerdanyola C.H.

Participants al V Campus d'estiu d'hoquei, a Vilaseca

Javi Martínez va participar en el V Campus d'estiu d'hoquei patins, a Vilaseca, l'estiu de 1997. Entre els participants, hi podem veure un jovenet Marc Vergés que, més endavant, jugaria al primer equip del Club Patí Calafell, entrenat per Salva Rubio, un dels monitors del Campus.

Publicada el 14 de març de 1996, a El 3 de VUIT

En la categoria Aleví, Anacleto Àvila era l'entrenador. Els delegats eren Andreu Riera i Jordi Capapey. L'equip estava format per Albert Pulido, Joan Raventós, Joan Papiol, Francisco Sedano, Joan Sevé, Xavi Riera, Albert Capapey, David Àlvarez, Pere Collado i Joan Carles Gómez. El Campionat Provincial de la categoria Aleví se'l va endur el C.E. Vendrell, seguit del Reus Deportiu A i el C.N. Reus "Ploms".


En la categoria Benjamí, el campió va ser el Reus Deportiu A, seguit del C.H. Amposta i el C.N. Reus "Ploms". L'equip Benjamí estava entrenat per Albert Almirall i el delegat era Joan Pons. El Benjamí estava format per Rafel Solé, Joan Pons, Joan Marcas, Joan Raventós, Xavier Andreu, Ferran Ortoll, Miquel Solé i Oriol Palau.

Publicada el 20 de setembre de 1996, al Diari del Baix Penedès

Com ja era habitual, la base del club disputava el torneig de pretemporada que organitzava al seu pavelló. En aquella temporada, es celebrava la XII Trobada d'Hoquei Base de Calafell, amb la participació dels equips del Voltregà, el Mollet, el Samà de Vilanova, el Cubelles i el Calafell.

Publicada el 27 de setembre de 1996, a El 3 de VUIT

En la categoria Prebenjamí, el Calafell va ser campió, per davant del Samà i el Cubelles. En la categoria Benjamí, el Voltregà es va imposar al Calafell i al Mollet. En la categoria Aleví, el Voltregà assolia el primer lloc, per davant del Mollet i el Calafell.



Publicada el 27 de setembre de 1996, al Diari del Baix Penedès

L'equip Infantil del Club Patí Calafell s'imposava, en aquesta categoria, al Voltregà i el Mollet. En la categoria Juvenil, el Voltregà guanyava al Mollet i al Calafell. La Trobada servia per a preparació per a la nova temporada i com a presentació dels equips davant l'afició.



El primer equip del Club Patí Calafell, en la temporada 1996/97, va quedar en cinquena posició, no aconseguint la classificació per a la fase d'ascens. Va sumar trenta-tres punts, aconseguint quinze victòries i tres empats. Va marcar cent quaranta-cinc gols i en va rebre cent onze.


El màxim golejador va ser Javi Luna, amb quaranta-dos gols. El van seguir Àlex García, amb vint-i-vuit, i José Antonio Espinosa, amb vint-i-sis.

Publicada el 4 d'octubre de 1996, a El 3 de VUIT

El primer equip del Club Patí Calafell debutava a la pista del Club Patí Cambrils. Finalment, el porter Joan Romeu va causar baixa en el primer equip i es va incorporar al de Segona Catalana. El porter Jaume Gener que ja hi havia estat, després de jugar uns anys al C.N. Reus "Ploms", es va incorporar a la primera plantilla.






Publicada el 4 d'octubre de 1996, al Diari del Baix Penedès

El segon equip debutava a la pista del Riudoms, un rival assequible, a priori. Els amistosos anaven acabant i la temporada arribava.

Publicada l'11 d'octubre de 1996, al Diari del Baix Penedès


El Calafell empatava (5-5), a la difícil pista del Cambrils, amb Miky Castel i Forés com a jugadors importants. Tres gols de Javi Luna, un de Salvador Soler i un de Josep Saladié van donar un punt als visitants.

Publicada l'11 d'octubre de 1996, a El 3 de VUIT

El segon equip apallissava el Riudoms (1-10), a domicili. Diversos jugadors es van repartir els deu gols de l'equip entrenat per Josep Pallarès.

Publicada l'11 d'octubre de 1996, a El 3 de VUIT

En els equips base, en la categoria benjamí, el Calafell era derrotat pel Reus Deportiu (13-4). En la categoria Aleví el Reus Deportiu derrotava el Calafell (5-4). L'Infantil del calafell guanyava el Reus Deportiu (9-11), a domicili, en un partit amb molts gols. El Juvenil, en canvi, era golejat pel Reus Deportiu (11-0).


Publicada el 18 d'octubre de 1996, a El 3 de VUIT

En el primer partit, al Pavelló Joan Ortoll, el Calafell va caure davant el Corbera (1-3). El gol local va ser marcat per Josep Saladié.

Publicada el 18 d'octubre de 1996, a El 3 de VUIT

Publicada el 18 d'octubre de 1996, al Diari del Baix Penedès

L'actuació arbitral va perjudicar els interessos del Calafell, permetent un joc dur dels visitants. El Calafell era dotzè, amb un sol punt.

Publicada el 18 d'octubre de 1996, a El 3 de VUIT

En la categoria Benjamí, el Calafell guanyava el Cambrils (9-3). L'Aleví empatava (5-5), amb el Martinenc. I, finalment, el Juvenil queia, a Les Casernes (1-7), davant el Vilanova.


Publicada el 25 d'octubre de 1996, a El 3 de VUIT

Publicada el 25 d'octubre de 1996, al Diari del Baix Penedès

Publicada el 25 d'octubre de 1996, a El 3 de VUIT

La visita a Andorra va suposar la primera victòria pels verd-i-blancs (4-6), en el campionat. Àlex Garcia (3), Josep Saladié (2) i Epi II van ser els golejadors visitants. El Calafell escalava posicions, després d'aconseguir els dos punts a la sortida a Andorra.

Publicada el 25 d'octubre de 1996, a El 3 de VUIT

Publicada el 25 d'octubre de 1996, al Diari del Baix Penedès

El segon equip, també, guanyava a la pista del Casal Montblanquí (6-8), amb gols de Frederic Sevé (3), Josep Rion (2), Gerard Solé, Guillem Solé i Juan Luís Cachinero.

Publicada el 25 d'octubre de 1996, a El 3 de VUIT


En la categoria Aleví, el Calafell queia derrotat (13-2), a la pista del Maristes de Sants. En la categoria Infantil, el Calafell continuava sumant (4-11), a la pista del Casal l'Espluga. En canvi, el Juvenil empatava a dos gols, a l'Espluga de Francolí.


Publicada el 31 d'octubre de 1996, a El 3 de VUIT

La visita del Casal l'Espluga, al pavelló Joan Ortoll, va acabar en una ajustada victòria del conjunt local (4-3). Javi Luna (2), Solé i Saladié van ser els golejadors. Jaume Gener va aturar dos penals decisius.


Publicada el 31 d'octubre de 1996, a El 3 de VUIT

El Calafell continuava la seva línia ascendent i escalava posicions en la classificació, situant-se en el cinquè lloc, amb cinc punts.



Publicada el 31 d'octubre de 1996, a El 3 de VUIT

Però, en aquella jornada, l'interès de l'afició estava posat en el derbi comarcal, en la Segona Catalana, davant el Vendrell. El conjunt local no va perdonar i va golejar a l'equip de la capital (8-3).

Publicada el 31 d'octubre de 1996, al Diari del Baix Penedès


Guillem Solé va marcar quatre gols pel conjunt local. Josep Rion, amb dos gols, Frederic Sevé i Josep Costa van ser els altres golejadors del partit pel Calafell. En el Vendrell hi jugaven Pozo, Jané, Mestres, Cañellas, Porta, Duran i Velasco.


Publicada el 8 de novembre de 1996, a El 3 de VUIT

Publicada el 8 de novembre de 1996, a El 3 de VUIT



Publicada el 8 de novembre de 1996, al Diari del Baix Penedès

El Vilaseca frenava la bona marxa del Calafell (4-2), fent inútils els gols de Xavi Solé (2). El Segona Catalana aconseguia una brillant victòria (1-16), a la pista de l'Andorra, i encapçalava la classificació de la categoria, imbatut.

Publicada el 8 de novembre de 1996, a El 3 de VUIT

L'equip Benjamí empatava a tres gols, a la pista del Vilaseca. L'Aleví era golejat a l'Ateneu Agrícola de Sant Sadurní (14-2). En canvi, el Juvenil guanyava (6-8), a domicili, al Cornellà.

Publicada el 15 de novembre de 1996, a El 3 de VUIT

Publicada el 15 de novembre de 1996, a El 3 de VUIT

Publicada el 15 de novembre de 1996, al Diari del Baix Penedès

Una nova derrota del Calafell (7-5), en el desplaçament a la pista del Maristes de Sants, el feia baixar fins la novena posició de la classificació. Germà Polo donava la victòria al conjunt local, amb quatre gols.

Publicada el 15 de novembre de 1996, al Diari del Baix Penedès

Publicada el 15 de novembre de 1996, a El 3 de VUIT

La visita del Torredembarra acaba en una gran golejada local (17-4), amb una actuació destacada de Guillem Solé, Frederic Sevé i Josep Rion. El Calafell seguia imparable en el primer lloc del campionat.


Publicada el 15 de novembre de 1996, a El 3 de VUIT

En la categoria Benjamí, el calafell golejava el Torredembarra (6-0). L'Infantil guanyava (11-8) al Capellades. En canvi, el Juvenil perdia, a domicili, amb el Capellades (3-6).

Publicada el 15 de novembre de 1996, al Diari del Baix Penedès

La Federació Espanyola actualitzava el reglament, amb la prohibició de moure's als porters, en els llençaments de penal, fins que el jugador xutés. Es podia tocar la bola amb el peu, en tota la pista, però no fer gol. Qualsevol falta, dins de l'àrea, era penal.

Publicada el 22 de novembre de 1996, a El 3 de VUIT

Publicada el 22 de novembre de 1996, a El 3 de VUIT

Publicada el 22 de novembre de 1996, al Diari del Baix Penedès

El Calafell es retrobava amb la victòria (6-3), davant el Pla de Santa Maria. Amb set punts, el Calafell es posava vuitè, en la classificació provisional. Àlex Garcia (2), Epi II (2), Luna i Saladié van fer els gols del conjunt local.

Publicada el 22 de novembre de 1996, a El 3 de VUIT

Publicada el 22 de novembre de 1996, a El 3 de VUIT

El segon equip perdia el seu primer partit (5-6), davant el Sícoris de Lleida. Per la mínima, amb gols de Guillem Solé (3), Josep Costa i Josep Rion, el Calafell perdia els primers dos punts. Tot i això, seguia líder de la classificació, amb deu punts.

Publicada el 22 de novembre de 1996, al Diari del Baix Penedès

Publicada el 22 de novembre de 1996, a El 3 de VUIT

El banjamí empatava a tres, en el derbi comarcal, davant el Vendrell. L'Aleví era derrotat i golejat (1-11), en el duel comarcal. L'Infantil, en canvi, guanyava el Vendrell per 9 a 6. El Juvenil empatava a quatre gols, davant L'Hospitalet B.

Publicada el 29 de novembre de 1996, a El 3 de VUIT

Publicada el 29 de novembre de 1996, a El 3 de VUIT

Publicada el 29 de novembre de 1996, al Diari del Baix Penedès

El Cornellà derrotava (5-4), per la mínima, al Calafell. Tot i començar guanyant, el conjunt visitant va perdre el partit. Dos gols de Javi Luna van posar emoció, al final del partit, en el marcador. Els altres dos gols els havien marcat Xavier Solé i Josep Saladié.

Publicada el 29 de novembre de 1996, a El 3 de VUIT

En la categoria Benjamí, el calafell guanyava (3-6), al Palau d'Esports del Reus deportiu, davant l'equip B. L'Aleví empatava, a cinc gols, a la pista del Samà de Vilanova. El Juvenil golejava el Castelldefels (5-10), a domicili.

Publicada el 5 de desembre de 1996, al Diari del Baix Penedès

El Calafell vencia al Juneda (6-3), en el Pavelló Joan Ortoll, en un partit jugat de tu a tu. Al descans, un ajustat 1 a 0 feia preveure un partit igualat. Però, tres gols d'Àlex Garcia, en la represa, donaven un clar i definitiu avantatge als locals.

Publicada el 5 de desembre de 1996, a El 3 de VUIT

Publicada el 5 de desembre de 1996, a El 3 de VUIT

Els gols del Calafell van ser marcats per Àlex Garcia (4), Epi II i Josep Saladié. Enric Fontanillas va defensar la porteria local, en aquell partit. 

Publicada el 5 de desembre de 1996, a El 3 de VUIT

L'equip Juvenil es desfeia del Bell-Lloc (3-1), amb gols de Sergi Romeu (2) i Pere Alari. Els Infantils guanyaven amb contundència (20-8), al conjunt lleidatà del Bell-Lloc. Javi Martínez (8), Sergi Romeu (7), Òscar Vidal (3) i José Rodríguez (2) eren els autors dels gols locals. L'Aleví, també, guanyava al Bell-Lloc (5-4), però per la mínima. Joan Raventós (4) i Xavier Riera eren els golejadors. El Benjamí perdia (3-5), davant el C.N. Reus "Ploms". Ferran Ortoll (2) i Oriol Palau eren els golejadors locals. Els prebenjamins, en canvi, superaven (11-4), al C.N. Reus "Ploms", amb gols de Palau (8), Ferran (2) i Israel.


Publicada el 13 de desembre de 1996, al Diari del Baix Penedès

Publicada el 13 de desembre de 1996, a El 3 de VUIT

Publicada el 13 de desembre de 1996, a El 3 de VUIT

La visita ala pista del Santa Isabel va acabar en una bona victòria (2-9), pel conjunt verd-i-blanc. Al descans, però, es va arribar amb un empat a dos. El Calafell va ser superior, en el segon temps. Salvador Soler i Xavi Solé van fer els gols del primer temps, pel Calafell. En el segon temps, van marcar Javi Luna (2), Xavier Solé (2), Epi II (2) i Àlex Garcia.

Publicada el 13 de desembre de 1996, al Diari del Baix Penedès

Publicada el 13 de desembre de 1996, a El 3 de VUIT

El segon equip continuava líder de la classificació, tot i encaixar la seva segona derrota (6-4), davant l'Alcanyís. Costa (2), Rion i Sevé van marcar els gols visitants que no van servir per a puntuar.

Publicada el 13 de desembre de 1996, a El 3 de VUIT

Els Prebenjamins van empatar a quatre gols, en el seu desplaçament a Flix. Els Alevins perdien (9-1), davant el mateix rival. En canvi, els Infantils sumaven una nova victòria (5-7), també, a Flix. Finalment, el Juvenil golejava el Flix, per 3 a 8.



Publicada el 20 de desembre de 1996, al Diari del Baix Penedès


Publicada el 20 de desembre de 1996, al Diari del Baix Penedès

Publicada el 20 de desembre de 1996, a El 3 de VUIT

Publicada el 20 de desembre de 1996, a El 3 de VUIT

El Calafell rebia al Molins de Rei i l'apallissava, de manera contundent (12-2). Amb aquest resultat, tornava al cinquè lloc de la classificació del campionat. Salvador Soler (3), Javi Luna (3), Àlex Garcia (2), Josep Saladié (2), Eugeni Collado i Epi II.


Publicada el 20 de desembre de 1996, a El 3 de VUIT


El Benjamí perdia (2-6), davant l'Amposta. L'Aleví empatava a quatre gols, davant el mateix equip. L'Infantil golejava l'Amposta (9-4). Finalment, el Juvenil superava els de l'Ebre (7-4).


Publicada el 27 de desembre de 1996, a El 3 de VUIT

Publicada el 27 de desembre de 1996, a El 3 de VUIT

El primer equip perdia una posició, al caure derrotat davant el Piera (2-1). Tot i començar guanyant, amb gol de Josep Saladié (minut 28), el Calafell deixava escapar el partit. Àlex Garcia va errar un penal que podia haver donat un punt als visitants.


Publicada el 27 de desembre de 1996, al Diari del Baix Penedès



Publicada el 27 de desembre de 1996, al Diari del Baix Penedès


Publicada el 27 de desembre de 1996, a El 3 de VUIT

El segon equip del Calafell continuava golejant (2-10), aquest cop, a la pista del Mollerusa. Josep Rion (4), Guillem Solé (2), Josep Costa, Joan Rovira, Jordi Romeu i Frederic Sevé eren els golejadors de l'equip.

Publicada el 27 de desembre de 1996, a El 3 de VUIT

El Juvenil sumava una important victòria (8-9), a la pista del C.N. Reus "Ploms". L'Infantil golejava els reusencs (5-12). L'Aleví perdia, per la mínima, amb el mateix rival. El Benjamí perdia (5-3), a Vilaseca. I, finalment, el Prebenjamí guanyava 0 a 3, al Vilaseca.

Publicada el 17 de gener de 1997, al Diari del Baix Penedès


El Calafell vencia (5-3), al C.N. Reus "Ploms", en un partit amb picabaralla. L'àrbitre del partit, Ferran Cirera, no va tenir una bona actuació. Va mostrar divuit targetes grogues i dues vermelles.


Publicada el 17 de gener de 1997, a El 3 de VUIT


Publicada el 17 de gener de 1997, a El 3 de VUIT

Els gols del Calafell els van marcar Àlex Garcia (2), Epi II, Luna i Salvador Soler. Els gols del Reus "Ploms" els van fer Peter (2) i Biosca. El Calafell, amb aquest triomf, es posava quart, en la classificació de la Primera Catalana.

Publicada el 17 de gener de 1997, a El 3 de VUIT

Publicada el 17 de gener de 1997, al Diari del Baix Penedès

Publicada el 17 de gener de 1997, a El 3 de VUIT

La jornada va ser poc favorable pels equips de la base. El Benjamí va guanyar al Valira (5-6), l'únic equip que va aconseguir la victòria. L'Aleví va perdre (0-5). L'Infantil va caure (5-8), a casa. Finalment, el Juvenil perdia (2-5), tots ells davant l'Igualada.

Publicada el 24 de gener de 1997, a El 3 de VUIT

Publicada el 24 de gener de 1997, a El 3 de VUIT

La visita a la pista del C.E. Sarrià va acabar en derrota (5-1). Tot i el gol inicial d'Àlex Garcia (minut 7), el segon classificat no va deixar escapar els dos punts i es va endur la victòria.

Publicada el 24 de gener de 1997, a El 3 de VUIT

La victòria (8-5), davant el Riudoms, en el primer partit de la segona volta del campionat, tornava a posar el Calafell al capdavant de la classificació, empatat amb el Vendrell.

Publicada el 24 de gener de 1997, a El 3 de VUIT

L'equip Benjamí era derrotat pel Reus Deportiu (3-13). L'Aleví queia (1-5), davant el mateix rival. En canvi, l'equip Infantil guanyava (9-6), als de Reus. Finalment, el Juvenil queia (9-10), per la mínima, davant el Reus Deportiu.

Publicada el 31 de gener de 1997, a El 3 de VUIT

Els Benjamins empataven (2-2), a Cambrils. L'Aleví perdia (4-0), a la pista del Martinenc. L'Infantil i el Juvenil no van jugar, en aquella jornada.

Publicada el 31 de gener de 1997, a El 3 de VUIT

Publicada el 31 de gener de 1997, a El 3 de VUIT

El Calafell es va endur el derbi (4-2), davant el Caia Penedès Vilafranca. Javi Luna (2), Àlex Garcia i Epi II eren els golejadors locals. El Calafell era quart, amb disset punts.

Publicada el 7 de febrer de 1997, al Diari del Baix Penedès

Publicada el 7 de febrer de 1997, a El 3 de VUIT

Publicada el 7 de febrer de 1997, a El 3 de VUIT

El Cambrils encaixava una contundent derrota (7-2), en la seva visita al Pavelló Joan Ortoll. Xavi Solé (3), Àlex Garcia (2), Javi Luna i Eugeni Collado eren els autors dels gols.

Publicada el 7 de febrer de 1997, a El 3 de VUIT

Els Juvenils (6-1) i l'Infantil (16-1) guanyaven a l'Esplugues de Llobregat. L'Aleví, en canvi, perdia (0-7), davant els Maristes de Sant Joan A.

Publicada el 14 de febrer de 1997, al Diari del Baix Penedès

Publicada el 14 de febrer de 1997, a El 3 de VUIT

Publicada el 14 de febrer de 1997, a El 3 de VUIT

El Calafell va plantar cara al líder (5-2), el Corbera. Espinosa i Garcia van marcar els dos gols visitants. El Calafell seguia quart, en la classificació, tot i la derrota.

Publicada el 14 de febrer de 1997, a El 3 de VUIT

Publicada el 14 de febrer de 1997, a El 3 de VUIT

Abans del derbi comarcal, davant el Vendrell, els de la capital guanyaven, a la pista de l'Andorra. El Vendrell seguia primer i, molt aprop, el Calafell.

Publicada el 14 de febrer de 1997, a El 3 de VUIT

En la categoria Benjamí, el Calafell empatava a zero, a la pista del Casal l'Espluga. El Juvenil perdia (15-1), davant el F.C. Barcelona.

Publicada el 21 de febrer de 1997, a El 3 de VUIT

Publicada el 21 de febrer de 1997, a El 3 de VUIT

El primer equip aconseguia la victòria (7-3), davant l'Andorra. Javi Luna (4), Salvador Soler, Josep Saladié i Eugeni Collado van marcar els gols del conjunt local. Els calafellencs no van notar la baixa de Garcia i Epi II, per sanció. Amb aquesta victòria, el Calafell es posava quart, en la classificació provisional.

Publicada el 21 de febrer de 1997, al Diari del Baix Penedès

Publicada el 21 de febrer de 1997, al Diari del Baix Penedès

Publicada el 21 de febrer de 1997, a El 3 de VUIT

El segon equip, també, superava l'Andorra (8-2), amb gols de Josep Rion (5), Juan Luís Cachinero, Jordi Romeu i Frederic Sevé. Josep Rion va ser el millor jugador del partit.

Publicada el 21 de febrer de 1997, a El 3 de VUIT

El Juvenil perdia (8-5), davant el Vilanova, a Les Casernes. També, els Alevins perdien (0-9), davant el Noia Freixenet.

Publicada el 28 de febrer de 1997, a El 3 de VUIT

Publicada el 28 de febrer de 1997, a El 3 de VUIT

El desplaçament a la pista del Casal l'Espluga va acabar en una magnífica victòria pel Calafell (3-6). Josep Saladié va marcar un hat trick particular, Javi Luna va fer dos gols i l'altre golejador va ser Xavier Solé.

Publicada el 28 de febrer de 1997, al Diari del Baix Penedès

Publicada el 28 de febrer de 1997, a El 3 de VUIT

La històrica golejada (2-21), a la pista del Torredembarra, del segon equip del Calafell, va permetre l'equip seguir en segona posició, amb un partit menys, a dos punts del Vendrell que seguia líder.

Publicada el 28 de febrer de 1997, a El 3 de VUIT

També, en la categoria benjamí, el Calafell s'imposava al Torredembarra (2-10). L'Infantil guanyava a Capellades (7-8) i el Juvenil, en canvi, perdia (7-0), davant el mateix equip.

Publicada el 7 de març de 1997, al Diari del Baix Penedès

Publicada el 7 de març de 1997, a El 3 de VUIT

Publicada el 7 de març de 1997, a El 3 de VUIT

El primer equip del Calafell golejava el Vilaseca (11-5), al Pavelló Joan Ortoll. Javi Luna (4), Josep Saladié (3), Àlex Garcia (2), Epi II i Salva Soler van marcar els gols de l'equip local. El Calafell seguia quart, amb vint-i-cinc punts.

Publicada el 7 de març de 1997, a El 3 de VUIT

Publicada el 7 de març de 1997, a El 3 de VUIT

El segon equip no va poder guanyar al Sícoris de Lleida (5-3). Els golejadors van ser Josep Costa (2) i Josep Rion. El Calafell va sumar dos punts importants, per a seguir a dos punts del Vendrell.

Publicada el 7 de març de 1997, al Diari del Baix Penedès

Publicada el 7 de març de 1997, a El 3 de VUIT

El Calafell va perdre (7-3), davant el Vendrell, en la categoria Benjamí. L'Aleví va encaixar una contundent derrota (13-0), davant l'etern rival. El Vendrell va aconseguir derrotar (11-10) a l'imbatible Calafell, en la categoria Infantil. Finalment, en la categoria Juvenil, el Calafell va guanyar l'Hospitalet B (5-9), a domicili. 

Publicada el 14 de març de 1997, al Diari del Baix Penedès


Publicada el 14 de març de 1997, a El 3 de VUIT

Publicada el 14 de març de 1997, a El 3 de VUIT

La visita del Maristes de Sants va sorprendre el Calafell, acabant el partit amb un empat a dos gols. Xavi Solé i Javi Luna van avançar el conjunt local, als deu primers minuts. Però, Germà Polo va marcar els dos gols de l'equip visitant, en els següents 10 minuts. Cap equip va aconseguir marcar el gol que desequilibrava el marcador.

Publicada el 14 de març de 1997, a El 3 de VUIT

El derbi del Baix Penedès es prometia clau per a decidir el campionat. Vendrell i Calafell es disputaven el primer lloc de la classificació que donava pas a jugar la fase d'ascens a Primera Catalana. El Calafell, però, no podia tenir dos equips a la Primera Catalana. Si el primer equip del Calafell no aconseguia l'ascens, el segon equip no podria pujar.

Publicada el 14 de març de 1997, a El 3 de VUIT

L'equip Benjamí del Calafell derrotava (8-3) al Reus Deportiu B. L'Aleví derrotava al Samà de Vilanova (14-4). Finalment, l'equip Juvenil es mostrava molt superior al Castelldefels (9-2).

Publicada el 14 de març de 1997, a El 3 de VUIT

L'equip Prebenjamí va disputar el Torneig Penedès-Garraf, on hi participaven els equips del Garraf, de l'Alt i del Baix Penedès, com el Sant Ramon (Vilafranca), el Noia, El Samà (Vilanova), el Cristòfor Mestre, el Sitges, el Col·legi Sant Josep, el Vendrell i el Calafell. El Campió va ser el Sant Ramon i el Calafell va ser cinquè.

Publicada el 21 de març de 1997, a El 3 de VUIT

Publicada el 21 de març de 1997, a El 3 de VUIT

El Calafell va guanyar (1-3), a la difícil pista del Pla de Santa Maria. José Antonio Espinosa (2) i Josep Saladié van marcar els gols visitants.

Publicada el 21 de març de 1997, a El 3 de VUIT

L'esperat derbi de Segona Catalana no va defraudar i va acabar en un empat entre els dos equips, a tres gols. Pel Calafell, van marcar Frederic Sevé (2) i Juan Luís Cachinero. Pel Vendrell, van marcar Jordi Cañellas (2) i Jaume Jané. L'empat deixava els dos equips empatats a punts, tot i que el Calafell tenia un partit menys.

Publicada el 21 de març de 1997, a El 3 de VUIT

El Benjamí del Calafell va guanyar (5-3), davant el C.N. Reus "Ploms". L'Aleví empatava (3-3), a la pista del Bell-Lloc de Lleida. L'Infantil continuava sumant, a Bell-Lloc, dos punts importants (2-8). L'equip Juvenil, també, s'enduia la victòria de les terres de Lleida (3-5).

Publicada el 27 de març de 1997, a El 3 de VUIT

El Calafell perdia una bona oportunitat per a apropar-se als tres primers llocs de la classificació, perdent (4-5) davant el Cornellà. Javi Luna (2), Epi II i Xavier Solé van marcar els quatre gols locals que no van servir per a puntuar.

Publicada el 27 de març de 1997, a El 3 de VUIT

La victòria (6-2) davant l'Alcanyís, amb gols de Guillem Solé (2), Frederic Sevé (2) i Josep Costa (2). El Calafell es situava primer, empatat a punts amb el Vendrell, per millor goal average. El Sícoris seguia tercer, a un sol punt.

Publicada el 27 de març de 1997, a El 3 de VUIT

El Prebenjamí empatava a sis gols, davant el Flix. En la categoria Aleví, el Flix s'enduia la victòria (3-10). L'Infantil seguia guanyant (12-3), superant el mateix rival. Finalment, el Calafell guanyava el Flix (4-3), en la categoria Juvenil.

Publicada l'11 d'abril de 1997, a El 3 de VUIT

Una inesperada derrota (7-4), a la pista del Juneda de Lleida, allunyava el Calafell de la tercera posició. Els golejadors visitants van ser Javi Luna (2), Josep Saladié i Àlex Garcia.

Publicada l'11 d'abril de 1997, a El 3 de VUIT

En la Segona Catalana, el Vendrell recuperava el liderat, amb un empat a tres gols, davant el conjunt aragonès de l'Stàdium Casablanca. El Calafell no va jugar, en aquella setmana.

Publicada l'11 d'abril de 1997, a El 3 de VUIT

El Calafell perdia (13-2), en la seva visita a Amposta, en la categoria Benjamí. També, perdia per la mínima (4-3), en la categoria Aleví, davant el mateix rival. En canvi, en la categoria Infantil, el Calafell aconseguia la victòria (6-13). Finalment, en la categoria Juvenil, els dos equips empataven a quatre gols.

Publicada el 18 d'abril de 1997, a El 3 de VUIT

Publicada el 18 d'abril de 1997, a El 3 de VUIT

Javi Luna va eclipsar el Santa Isabel, amb cinc gols, donant la victòria al Calafell (11-6). També, van marcar Epi II (2), Josep Saladié (2), Josep Costa i Àlex Garcia.

Publicada el 18 d'abril de 1997, al Diari del Baix Penedès

El segon equip del Club Patí Calafell es destapava davant el Mollerussa, amb una golejada d'escàndol (27-5). Els calafellencs seguien camí de ser primers, de manera sòlida i ferma.

Publicada el 18 d'abril de 1997, a El 3 de VUIT

L'equip Benjamí guanyava (5-0), al Vilaseca B. La resta d'equips van disputar els seus partits davant el C.N. Reus "Ploms". En la categoria Aleví, el conjunt reusenc s'emportava la victòria (2-5). En la categoria Infantil, el Calafell continuava intractable (12-7). Els Juvenils aconseguien guanyar (3-2), per la mínima.

Publicada el 25 d'abril de 1997, a El 3 de VUIT

El cuer, el Molins de Rei, donava la campanada i derrotava un desconegut Calafell (6-2), aconseguint la seva quarta victòria, en el campionat. Garcia i Epi II van ser els golejadors visitants.

Publicada el 25 d'abril de 1997, al Diari del Baix Penedès

Publicada el 25 d'abril de 1997, a El 3 de VUIT

El segon equip del Club Patí Calafell es proclamava Campió de la Segona Catalana, al guanyar (6-8), a la pista de l'Stàdium Casablanca de Saragossa. Josep Costa (4), Josep Rion (2), Joan Rodríguez i Joan Rovira van ser els autors dels gols que van donar el campionat als verd-i-blancs.

Publicada el 25 d'abril de 1997, a El 3 de VUIT

El Benjamí guanyava (3-9), a la pista del Valls. L'Aleví era golejat (11-0), al Pavelló de Les Comes, a Igualada. El Juvenil, també, perdia (4-2), a Igualada.

Publicada el 2 de maig de 1997, a El 3 de VUIT

Publicada el 2 de maig de 1997, al Diari del Baix Penedès

El Piera no va poder treure res positiu del pavelló Joan Ortoll. Va encaixar una derrota per 7 a 4. Els golejadors locals van ser Epi II (3), Xavier Solé (3) i Àlex Garcia.

Publicada el 9 de maig de 1997, a El 3 de VUIT

Publicada el 9 de maig de 1997, a El 3 de VUIT

Publicada el 9 de maig de 1997, al Diari del Baix Penedès

L'empat (4-4), a la pista del C.N. Reus "Ploms", deixava fora de la promoció d'ascens al Calafell, de manera matemàtica. Els gols visitants de Salva Soler (2), Xavier Solé i Javi Luna no van servir per a continuar amb les aspiracions d'ascens. El Reus va mantenir el seu tercer lloc, en la classificació.

Publicada el 16 de maig de 1997, a El 3 de VUIT

La visita del C.E. Sarrià, un altre equip implicat en l'ascens, acabava en una nova derrota (4-5) del Calafell. Els gols de Salva Soler (2), Luna i Epi II van ser insuficients per a sumar algun punt.

Publicada el 16 de maig de 1997, al Diari del Baix Penedès

Publicada el 27 de juny de 1997, a El 3 de VUIT

El Calafell acabava el Campionat en la quarta posició, amb trenta-tres punts. El partit davant el Vilafranca no es va disputar, donant per guanyador al conjunt local.

Fitxa Federativa d'Àlex García, en la temporada 1996/97, cedida per Isidoro García

Fitxa Federativa d'Isidoro García, en la temporada 1996/97, cedida per ell mateix

Isidoro Garcia acompanyava el primer equip, fent de delegat, en aquella temporada.


Publicada el 13 de juny de 1997, a El 3 de VUIT

En la Challenge de Calafell Ràdio, Javi Luna i Jaume Gener van ser els premiats, pel primer equip. Frederic Sevé i Mariano Guisado van ser els guardonats del Segona Catalana, com a màxim golejador i jugador més regular.

Publicada el 20 de juny de 1997, al Diari del Baix Penedès

En les categories base, els premiats van ser Sergi Romeu i Xavier Urgell (Juvenil), Sergi Romeu i José Rodríguez (Infantil), Joan Raventós (Aleví), Rafel Solé (Benjamí), Oriol Palau (Prebenjamí) i Jaume Vives (escola).

Publicada el 27 de juny de 1997, al Diari del Baix Penedès


Publicada el 27 de juny de 1997, a El 3 de VUIT

El President, Pere Marín, volia deixar l'entitat. Però, cap altre soci, va presentar una candidatura per a ser el President.

Selecció de Tarragona Infantil, al pavelló de Vilafranca del Penedès, cedida per Dolors Costa

Selecció de Tarragona Infantil, al pavelló de Vilafranca del Penedès, cedida per Dolors Costa

Selecció de Tarragona Infantil, a la pista exterior de l'Ateneu Agrícola de Sant Sadurní d'Anoia, cedida per Dolors Costa

La gran temporada de l'equip Infantil del Club Patí Calafell va donar peu a que diversos jugadors del seu equip formessin part de la selecció de Tarragona que va disputar els torneigs de l'Enxaneta (Vilafranca del Penedès) i la Bombolla (Sant Sadurní d'Anoia). Sergi Romeu, José Rodríguez i Arnau Solé van ser els escollits. La selecció estava formada per Ivan Velasco, Sergi Romeu, Arnau Solé, Toni Gepes, Albert, Pere Cañellas, Carles, Pau Pujals, Serrano i Ton Casas. Els entrenadors van ser Josep Maria Barberà i Xavier Tarragó.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada