dimecres, 13 de novembre del 2019

Sense patir, tot i la manca de planificació

Primer equip del Club Patí Calafell, en la temporada 1997/98, al grup B de la Primera Catalana

La temporada 1997/98 va ser una temporada dolenta pel primer equip del Club Patí Calafell. Les aspiracions inicials d'aconseguir un ascens es van veure truncades ben aviat, en les primeres jornades. Al final, es van aconseguir bons resultats i no patir per salvar la categoria, tot i deixar-se anar en les darreres jornades. 


El primer equip estava format per Xavier Solé, Eugeni Collado, Salvador Solé, Josep Solé, Javi Luna, José Antonio Espinosa "Epi II", els entrenadors Josep Pallarès i Juan Manuel Espinosa "Epi I" (a dalt); Josep Rion, David Totosaus, Enric Fontanillas, Jaume Gener i Josep Saladié (a sota). També, hi va jugar Xavier Solé, Àlex Garcia i Josep Costa. En definitiva, va ser una plantilla molt extensa i difícil de gestionar.

Portada del calendari oficial del club, per a la temporada 1997/98

Resultats de la Temporada 1997/98, al Grup B de la Primera Catalana

Primer equip del Club Patí Calafell, en la temporada 1997/98

Classificació de la Temporada 1997/98, al Grup B de la Primera Catalana

El Club Patrí Calafell va quedar en la dotzena posició de la classificació, amb vint-i-sis punts, onze victòries, quatre empats i quinze derrotes. Va marcar cent trenta-tres gols i en va encaixar cent quaranta-tres.
Golejadors de la Temporada 1997/98, al Grup B de la Primera Catalana

El màxim golejador de l'equip va ser Javi Luna, amb trenta-dos gols. El van seguir Saladié i Espinosa, amb vint-i-quatre i vint-i-tres gols, respectivament.

Publicada l'1 d'agost de 1997, a la pàgina 18 del Diari del Baix Penedès

Al mes de juliol, els veterans del Club Patí Calafell celebraven la segona edició del seu tradicional torneig d'estiu.

Publicada el 22 d'agost de 1997, a la pàgina 19 del Diari del Baix Penedès

Publicada el 29 d'agost de 1997, a la pàgina 21 del Diari del Baix Penedès


Publicada el 29 d'agost de 1997, a El 3 de VUIT

Josep Pallarès i Epi II eren els entrenadors del primer equip. Josep Maria Palau ho era de l'equip Júnior. Al principi de la temporada, no estava clar que es pogués formar l'equip, degut als dubtes de molts jugadors de marxar o quedar-se, així ho reconeixia l'entrenador.

Publicada el 19 de setembre de 1997, a la pàgina 1 del Diari del Baix Penedès

Publicada el 19 de setembre de 1997, a la pàgina 20 del Diari del Baix Penedès

El primer partit de la temporada va ser davant el Club Patí Cambrils, caient derrotats per 6 a 4. Els gols del Calafell els van marcar Epi II, Saladié, Collado i Luna. En la segona jornada, el Calafell perdia, a casa, davant el C.E. Noia, per 4 a 6.

Publicada el 31 d'octubre de 1997, a la pàgina 20 del Diari del Baix Penedès

En la tercera jornada, el Calafell visitava la pista del Vilaseca. L'equip local aconseguia la victòria, en un partit ajustat, mitjançant una falta directa. Els golejadors visitants van ser Collado (2) i Epi II.

Publicada el 7 de novembre de 1997, a la pàgina 21 del Diari del Baix Penedès

La quarta jornada va suposar una derrota dura, al pavelló calafellenc. Tot i que el Calafell havia aconseguit un empat a quatre, els jugadors locals es van enfonsar anímicament i van encaixar nou gols consecutius, deixant el marcador en un 4 a 13 contundent. Els gols els van marcar Àlex Garcia, Solé i Epi II (2).

Publicada el 14 de novembre de 1997, a la pàgina 19 del Diari del Baix Penedès

Va ser en la cinquena jornada, davant el Club Patí Vilanova, quan el Calafell va aconseguir la primera victòria de la temporada. Els cinc gols locals els van marcar Javi Luna (3), Solé i Epi II. Es va donar la circumstància que els jugadors de la banqueta van anar a la dutxa, abans d'hora, i van haver de tornar a canviar-se per a suplir a un expulsat, en els darrers deu segons del partit.

Publicada el 21 de novembre de 1997, a la pàgina 18 del Diari del Baix Penedès

Un empat (4-4), a la pista del Vilafranca, donava un punt més als verd-i-blancs. Els gols calafellencs van ser marcats per Javi Luna (3) i Epi II.

Publicada el 28 de novembre de 1997, a la pàgina 20 del Diari del Baix Penedès

El derbi davant el Club d'Esports Vendrell acabava en victòria local, per 2 a 0. Els gols calafellencs van ser marcats per Luna, en transformar una falta directa, i Epi II. Anacleto Àvila era l'entrenador visitant.

Publicada el 5 de desembre de 1997, a la pàgina 21 del Diari del Baix Penedès

El Calafell semblava estar en ratxa, aconseguint una nova victòria, a la pista del Sícoris de Lleida, per 2 a 5. Els gols van repartir-se entre Javi Luna (2), Epi II, Solé i Saladié.

Publicada el 12 de desembre de 1997, a la pàgina 21 del Diari del Baix Penedès

Una nova victòria, per 5 a 0, davant el Juneda, donava ales als calafellencs que s'emparraven en la classificació. Els gols els van marcar Epi II (3), Luna i Solé.

Publicada el 19 de desembre de 1997, a la pàgina 30 del Diari del Baix Penedès

Però, en el desplaçament a Sants, el Calafell perdia 9 a 6, i trencava una bona ratxa de resultats. Els gols els van fer Javi Luna (3), Àlex Garcia (2) i Josep Saladié.

Publicada el 2 de gener de 1998, a la pàgina 20 del Diari del Baix Penedès

Degut a la celebració del Parc Nadalenc, els equips del Calafell i L'Espluga van invertir l'ordre de joc. El partit que s'havia de jugar a Calafell es va ajornar i es va disputar, entre setmana, a L'Espluga de Francolí. El resultat va ser molt clar per als calafellencs, ja que van aconseguir una contundent victòria per 7 a 14. Luna va marcar quatre gols de penal. Àlex Garcia en va fer 4 més. Saladié, Josep Solé i Xavi Solé en van fer dos cadascú.

Publicada el 16 de gener de 1998, a la pàgina 25 del Diari del Baix Penedès

Em la següent jornada, la visita a la pista del Riudebitlles va acabar en una nova victòria com a visitants. Un ajustat 6 a 7 donava els punts als verd-i-blancs, en un partit molt disputat.

Publicada el 23 de gener de 1998, a la pàgina 25 del Diari del Baix Penedès

Ja al pavelló calafellenc, el Calafell va tornar a guanyar, 5 a 3, a l'Andorra. Epi II, Garcia i Luna van obrir el marcador. Josep Saladié el va tancar, amb dos gols més.

Publicada el 30 de gener de 1998, a la pàgina 25 del Diari del Baix Penedès

La visita a Cornellà va suposar una derrota per la mínima, 4 a 3. Luna (2) i Garcia van ser els golejadors visitants. En la darrera jornada de la primera volta, el Calafell perdia, 3 a 5, davant el Corbera. Roger Torelló defensava la porteria visitant.

Publicada el 13 de febrer de 1998, a la pàgina 21 del Diari del Baix Penedès

La visita del Cambrils suposava una contundent derrota, per 0 a 8, iniciant malament la segona volta.

Publicada el 20 de febrer de 1998, a la pàgina 23 del Diari del Baix Penedès

Una nova derrota, a l'Ateneu Agrícola de Sant Sadurní, per 6 a 1, davant el Noia, deixava el Calafell molt tocat. Epi II feia el gol de l'honor.

Publicada el 27 de febrer de 1998, a la pàgina 1 del Diari del Baix Penedès

Publicada el 27 de febrer de 1998, a la pàgina 17 del Diari del Baix Penedès

Però, la visita de l'Aiscondel Vilaseca va suposar retrobar-se amb la victòria. Els calafellencs van derrotar al conjunt tarragoní per 3 a 1. Àlex Garcia (2) i Josep Solé van ser els autors dels gols locals.

Publicada el 6 de març de 1998, a la pàgina 21 del Diari del Baix Penedès

El C.E.S. de Sarrià va derrotar, novament, el Calafell, per 6 a 2. Salva i Saladié van ser els autors dels gols calafellencs.

Publicada el 13 de març de 1998, a la pàgina 1 del Diari del Baix Penedès

Publicada el 13 de març de 1998, a la pàgina 21 del Diari del Baix Penedès

La visita al pavelló de Les Casernes va suposar sumar un nou punt pel Calafell, després d'empatar a tres gols. Salva, Saladié i Epi van ser els golejadors visitants.

Publicada el 20 de març de 1998, a la pàgina 1 del Diari del Baix Penedès

Publicada el 20 de març de 1998, a la pàgina 20 del Diari del Baix Penedès

Una derrota davant del Vilafranca, al pavelló calafellenc, per 3 a 5, deixava tocat el Calafell tot just abans del derbi comarcal. Saladié (2) i Àlex Garcia van obrir el marcador. Però, els visitants van remuntar i van endur-se la victòria.

Publicada el 27 de març de 1998, a la pàgina 1 del Diari del Baix Penedès

Publicada el 27 de març de 1998, a la pàgina 22 del Diari del Baix Penedès

El Calafell sortia victoriós del derbi comarcal, per 2 a 4. Els visitants van dominar el partit i Saladié i Solé van marcar per partida doble.

Publicada el 3 d'abril de 1998, a la pàgina 23 del Diari del Baix Penedès

La visita del Sícoris va suposar una golejada local, per 13 a 5. Luna va marcar vuit gols. Xavi Solé (2), Àlex Garcia (2) i Josep Costa marcaven la resta.

Publicada el 9 d'abril de 1998, a la pàgina 17 del Diari del Baix Penedès

La sortida a Juneda va acabar en una derrota per la mínima, 4 a 3. L'equip local va remuntar el partit en els darrers deu minuts.

Publicada el 24 d'abril de 1998, a la pàgina 20 del Diari del Baix Penedès

El Calafell empatava a quatre gols, en la visita dels Maristes de Sants. Saladié (2) i Epi II (2) es van repartir els gols locals. No obstant, en la següent jornada, el Casal L'Espluga es va endur un empat del pavelló calafellenc. 

Publicada el 8 de maig de 1998, a la pàgina 18 del Diari del Baix Penedès

En la següent jornada, però, el Calafell torna a guanyar, davant el Riudebitlles, per 9 a 5. Cinc gols d'Epi II, 2 gols de Saladié i 2 més de Rion donaven la victòria al conjunt local.

Publicada el 15 de maig de 1998, a la pàgina 21 del Diari del Baix Penedès

Però, en les tres últimes jornades, ja lluny dels llocs d'honor i de descens, el Calafell es deixa anar i perd en els seus partits. La visita a Andorra acaba amb un 9 a 5 contundent. Saladié (2), Salva, Garcia i Luna van ser els autors dels gols.

Publicada el 22 de maig de 1998, al Diari del Baix Penedès

En el partit davant el Cornellà, el Calafell perd per 1 a 2. I, en el darrer partit, el Corbera s'imposa per 8 a 3. Dos gols d'Epi II i un de Xavi Solé tanquen la xifra golejadora del Calafell, en aquella temporada.

Publicada el 3 d'octubre de 1997, a la pàgina 19 del Diari del Baix Penedès

En les categories base, hi havia equips en totes elles. Tot i que, aquell any, no es va fer el segon equip, el Júnior estava format per joves jugadors de futur. Tots els equips de la base van disputar la XIV Trobada d'Hoquei Base.

Equip Juvenil del Club Patí Calafell, en la temporada 1997/98

Equip Juvenil del Club Patí Calafell, en la temporada 1997/98

L'equip Júnior estava format per Josep Maria Palau i Josep Maria Solé, a la porteria; Oriol Palau, Pere Alari, Joan Rodríguez, Miguel Ángel Perín, Jordi Romeu, Gerard Solé, Josep Costa i Daniel Palau. En l'equip Juvenil hi jugaven, també, Josep Rodríguez, David Prieto, Arnau Solé i Sergi Romeu, entre d'altres.

Publicada el 17 d'octubre de 1997, a la pàgina 23 del Diari del Baix Penedès

Publicada el 24 d'octubre de 1997, a la pàgina 20 del Diari del Baix Penedès

Publicada el 31 d'octubre de 1997, a la pàgina 21 del Diari del Baix Penedès

Publicada el 28 de novembre de 1997, a la pàgina 20 del Diari del Baix Penedès

Publicada el 5 de desembre de 1997, a la pàgina 21 del Diari del Baix Penedès


Publicada el 19 de desembre de 1997, a la pàgina 31 del Diari del Baix Penedès

Publicada el 27 de desembre de 1997, a la pàgina 18 del Diari del Baix Penedès

Publicada el 30 de gener de 1998, a la pàgina 23 del Diari del Baix Penedès

Publicada el 6 de febrer de 1998, a la pàgina 23 del Diari del Baix Penedès

Publicada el 13 de febrer de 1998, a la pàgina 23 del Diari del Baix Penedès

Publicada el 20 de febrer de 1998, a la pàgina 19 del Diari del Baix Penedès

Publicada el 13 de març de 1998, a la pàgina 23 del Diari del Baix Penedès

Publicada el 20 de març de 1998, a la pàgina 18 del Diari del Baix Penedès

Publicada el 27 de març de 1998, a la pàgina 21 del Diari del Baix Penedès

Publicada el 3 d'abril de 1998, a la pàgina 18 del Diari del Baix Penedès

Publicada el 9 d'abril de 1998, a la pàgina 17 del Diari del Baix Penedès

Publicada el 24 d'abril de 1998, a la pàgina 23 del Diari del Baix Penedès

Publicada el 30 d'abril de 1998, a la pàgina 22 del Diari del Baix Penedès

Publicada el 22 de maig de 1998, al Diari del Baix Penedès

Equip Benjamí del Club Patí Calafell, en la temporada 1997/98

En l'equip Benjamí hi jugaven, entre d'altres, Xavier Andreu Montoya, Oriol Palau, Ferran Ortoll, Joan Pons, Cañada,...

Publicada el 5 de juny de 1998, a la pàgina 29 del Diari del Baix Penedès

Publicada el 19 de juny de 1998, a la pàgina 28 del Diari del Baix Penedès


Publicada el 26 de juny de 1998, a la pàgina 23 del Diari del Baix Penedès

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada