dissabte, 2 de novembre del 2019

Dues patinadores als Campionats d'Espanya

Publicada el febrer de 1996, al Diari del Baix Penedès

L'any 1996, la secció de Patinatge Artístic estrenava nou patrocinador, l'empresa local Peixos Costa Daurada, col·laborant amb l'equipació dels xandalls dels patinadors i patinadores.


Publicat el 10 de maig de 1996, al Diari del Baix Penedès


Publicada el 15 de març de 1996, a la pàgina 20 del Diari del Baix Penedès

Diverses patinadores superaven les proves de Debutants, celebrades el 10 de març de 1996, a l'Hospitalet de l'Infant.

Al Pla de Santa Maria es va disputar el Campionat Territorial de la categoria Jeunesse. Anna Casanovas va ser desena en Disc Curt i vintena en la Combinada. Carolina Casellas va ser dinovena en Disc Curt i quinzena en Combinada.

Publicada el 29 de març de 1996, a la pàgina 18 del Diari del Baix Penedès

Cristina Sans va ser segona, en el Campionat per a Clubs, disputat a l'Hospitalet de l'Infant. Alba olivan va ser tercera, en la categoria de 9 i 10 anys. Carolina Alguacil va ser onzena, en la categoria d'11 a 12 anys, i Júlia Arjona va ser desena, en la categoria de 13 anys.

Publicada el 4 d'abril de 1996, a la pàgina 18 del Diari del Baix Penedès

Publicada el 6 d'abril de 1996, a la pàgina 38 del Diari de Tarragona

En el Campionat Territorial de la categoria cadet, les patinadores de la secció de Patinatge del Club Patí Calafell van tenir una discreta actuació. Emma De Bargas va ser quarta en la Combinada. Núria Rovirosa era sisena, en la mateixa categoria.

Publicada el 26 d'abril de 1996, a la pàgina 17 del Diari del Baix Penedès

Emma De Bargas i Núria Rovirosa van poder participar en el Campionat de Catalunya, celebrat a Palau de Plegamans, on hi van participar set clubs de Barcelona, sis de Girona, cinc de Tarragona i dos de Lleida.

Emma De Bargas va ser setena, en Figures Obligatòries, i onzena, en Lliure. Núria Rovirosa va ser vint-i-quatrena i vint-i-dosena, en ambdues classificacions.

Publicada el 24 de maig de 1996, a la pàgina 20 del Diari del Baix Penedès

La classificació obtinguda, en el Campionat de Catalunya, va permetre a Emma De Bargas participar en el Campionat d'Espanya de Patinatge. Aquest Campionat es va celebrar a la localitat d'Alberich, el 25 i 26 de maig de 1996.

Publicada el 31 de maig de 1996, a la pàgina 19 del Diari del Baix Penedès

Emma De Bargas va ser onzena, en el Campionat d'Espanya. Hi van prendre part trenta patinadores, vint patinadors, set parelles mixtes i dues de dansa, en la categoria Cadet.

Publicada el 7 de juny de 1996, a la pàgina 20 del Diari del Baix Penedès

Publicada el 7 de juny de 1996, al Diari de Tarragona

Publicada el 8 de juny de 1996, a la pàgina 34 del Nou Diari

Calafell va acollir el II Trofeu de Primavera, en les categories Aleví i Infantil. Les patinadores del C.N. Reus "Ploms" van ser les dominadores. Vanessa Sans i Marta Fuster van ser primera i segona, en la modalitat de lliure de la categoria Infantil. Vanessa Sans i Marta Fuster van ser segona i tercera, en la modalitat de Combinada. Sàskia De Bargas seria segona, en la categoria Aleví.

Publicada el 12 de juliol de 1996, a la pàgina 60 d'El 3 de VUIT

Publicada el 19 de juliol de 1996, a El 3 de VUIT

Emma De Bargas va ser escollida com a millor esportista local, en aquell any, en la V Nit de l'Esport, organitzada per l'ajuntament de Calafell. La festa es va celebrar a la discoteca Vip's.

Publicada al Diari del Baix Penedès

Saluda de Benedicte Piquer, President de la Federació Territorial de Tarragona de Patinatge

Emma De Bargas va rebre el reconeixement de la Federació Territorial de Tarragona de Patinatge, pel subcampionat d'Espanya, en la categoria Infantil, aconseguit la temporada anterior. El premi va ser la medalla al mèrit esportiu atorgada pel Consell Directiu de la Federació i entregada el catorze de juny, en la Festa del Patinatge, celebrada a l'Hospìtalet de l'Infant.

Publicada el 25 de juliol de 1996, a la pàgina 30 del Diari del Baix Penedès

Publicada el 26 de juliol de 1996, a la pàgina 63 d'El 3 de VUIT

Les patinadores més joves van interpretar "Els Picapedra". Foto cedida per Paula Gayo

Paula Gayo i la seva cosina. Foto cedida per ella mateixa

El mes de juliol, es celebraria el Festival de Patinatge Artístic organitzat per la secció de Patinatge del Club Patí Calafell. Hi van participar vint-i-sis patinadors i patinadores. El festival va finalitzar amb la interpretació del ball "La màscara", evocant la pel·lícula del moment.

Publicada el 2 d'agost de 1996, a la pàgina 64 d'El 3 de VUIT

Vanessa Sans es va proclamar campiona provincial de Patinatge Artístic, en la categoria Infantil. El primer lloc en figures obligatòries li va permetre aconseguir la medalla d'or. Aquesta posició, li va permetre classificar-se pel Campionat de Catalunya que es celebraria el 28 de setembre, a Cardona. Marta Fuster va ser novena en la Combinada, en la mateixa categoria.

Publicada el 6 de setembre de 1996, a la pàgina 20 del Diari del Baix Penedès

En la categoria Aleví, Sàskia De Bargas va ser cinquena, en el Campionat Territorial de Patinatge. Aquesta posició, li va permetre classificar-se pel Campionat de Catalunya que es celebraria el 21 de setembre, a Mollerusa.

Publicada el 27 de setembre de 1996, a la pàgina 20 del Diari del Baix Penedès

Sàskia De Bargas va ser vint-i-novena, en el Campionat de Catalunya Aleví, disputat a Mollerusa (Lleida). La calafellenca Anna Montserrat, defensant els colors del C.P. Cubelles, va ser la campiona.

Publicada el 4 d'octubre de 1996, a la pàgina 61 d'El 3 de VUIT

Publicada l'11 d'octubre de 1996, a la pàgina 22 del Diari del Baix Penedès

En el Campionat de Catalunya Infantil, Vanessa Sans va ser novena classificada. Aquesta posició li va donar pas als Campionats d'Espanya que es disputarien a Lloret de Mar, els dies 19 i 20 d'octubre.

Publicada el 18 d'octubre de 1996, a la pàgina 77 d'El 3 de VUIT

Publicada el 31 d'octubre de 1996, a la pàgina 67 d'El 3 de VUIT

Publicada el 31 d'octubre de 1996, al Diari del Baix Penedès

Vanessa Sans va ser tretzena, en el Campionat d'Espanya Infantil. La Federació catalana hi aportava tretze patinadores, sent la més nombrosa del campionat. Vanessa Sans va ser cinquena en figures obligatòries, dissetena en curt i cinquena en lliure. Això la va portar a la tretzena posició, en la general.

Publicada el 22 de novembre de 1996, a la pàgina 18 del Diari del Baix Penedès

La tercera prova de Debutants es va disputar a Alcanar. Carolina Alguacil va superar la prova, en la modalitat de lliure, i això li va permetre competir en la categoria Infantil, la temporada següent. Laura Zapata feia el mateix, passant a la categoria Aleví per a la propera temporada. Meritxell Sòria i Cristina Sans no van tenir aquesta sort.

Publicada el 5 de desembre de 1996, a la pàgina 20 del Diari del Baix Penedès

Marta Fuster seria tercera, en la general, en el Campionat de Tardor, celebrat a la Pobla de Mafumet. Laura Solé, en la categoria Cadet, assolia la primera posició en Combinada i la quarta en disc curt. 

Anna Casanovas i Carolina Casellas van ser segona i catorzena, en disc curt. Casanovas i Casellas, primera i tercera, en figures obligatòries, acabarien sisena i desena, respectivament, en categoria Juvenil.

Publicada el 20 de desembre de 1996, a la pàgina 126 d'El 3 de VUIT

Publicada el 27 de desembre de 1996, a la pàgina 20 del Diari del Baix Penedès

L'equip del Club Patí Calafell es va classificar sisè, en la Copa President, d'aquella temporada, celebrada a Riudoms. Cap de les nou patinadores va poder pujar al podi, cosa que va fer ressentir a l'equip en la classificació definitiva.

Publicada el 3 de gener de 1997, a la pàgina 21 del Diari del Baix Penedès

Trenta-nou patinadores i patinadors disputaven el Campionat de Debutants, a les instal·lacions del C.N. Reus "Ploms". Alba Olivan era quarta i cinquena, en figures obligatòries i Combinada. Laura Zapata seria vuitena, en ambdues modalitats. Mentre que Carolina Alguacil seria setena, en figures obligatòries, i quinzena, en Combinada.

Publicada el 10 de gener de 1997, a la pàgina 22 del Diari del Baix Penedès

El 6 de gener, les patinadores del Club Patí Calafell celebraven la festa de Nadal, en un cèntric restaurant de la localitat. El Pare Noel va obsequiar a diferents patinadores amb regals i obsequis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada